Business Woman Gala&Awards – 28 Noiembrie 2017

0
3505

Business Woman Gala&Awards este evenimentul care a lansat în 2008 publicaţia Business Woman.  Cele mai importante  femei de succes din business, şi nu numai au fost premiate, în timp la acest eveniment de marcă.

Răsfoieşte istoria Galei aici şi află mai multe despre ediţia din acest an.

La Business Woman Gala & Awards premiem succesul, performanța și imaginea publică, dar și impactul produs în societate de femeile de afaceri în anul 2017. Voturile sunt acordate de un juriu format din peste 400 de oameni de afaceri, membri ai Blue Tie Business Club (men only). Evenimentul este realizat în parteneriat cu UNPR (Uniunea Națională a Patronatului Roman)

Urmăreşte www.businesswoman.ro şi află totul despre evenimentul reuneşte, anual, comunitatea business woman.

Portalul Antreprenor in Romania

Platforma online www.antreprenorinromania.ro reprezintă un ecosistem al reprezentanților mediului de afaceri românesc în care antreprenorii își fac cunoscute inițiativele, expertiza și ofertele de business într-un mediu colaborativ menit să dezvolte potențialul antreprenorial autohton prin facilitarea comunicării, dezvoltării de parteneriate, schimbului de servicii, diversificarea rețelelor de clienți și accesul la concepte și strategii în afaceri.

CITEȘTE ȘI:  Cu ambele mâini pe Inteligența Artificială & Big Data

PARTENERI OFICIALI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here