BusinessMark: Reprezentanții instituțiilor financiare se reunesc pe 15 martie 2017 la „Romanian Financial Conference”

0
324

București, 10 martie 2017 – BusinessMark anunță organizarea celei de-a patra ediții a conferinței „Romanian Financial Conference”, ce va avea loc pe 15 martie 2017, la Hotel Radisson Blu, București. Reprezentanții managementului celor mai importante bănci și instituții financiare prezente pe piața românească se vor întâlni pentru a dezbate provocările sectorului financiar-bancar.

Evenimentul va aborda teme legate de perspectivele generale ale economiei românești și implicațiile în mediul bancar, reglementarea și legiferarea în domeniul creditării, provocări generate de evoluțiile externe, perspective privind intermedierea financiară în zona IMM-urilor. De asemenea, vor fi discutate subiecte precum: managementul riscului, digitalizarea sistemului bancar, evoluţia sectorului financiar nebancar, piața asigurărilor în România, finanțarea prin piața de capital, piața românească de leasing – context, oportunități, fondurile de pensii – evoluție, contribuții, priorități.

Suntem bucuroși să organizăm pentru al patrulea an Romanian Financial Conference și credem cu tărie că, în contextul economic actual, domeniul financiar-bancar merită o atenție deosebită. Anul acesta vom avea invitați profesioniști de renume, pe care merită să-i cunoașteți și cărora le mulțumim pentru deschiderea cu care au acceptat invitația la acest eveniment.”, a declarat Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark.

Ediția de anul acesta este moderată de Gabriela Folcuț, Preşedinte Comisia de comunicare, Asociația Română a Băncilor și Daniel Drăgan, Managing Partner BusinessMark. Participanții au oportunitatea să interacționeze cu cei mai importanți jucători din domeniu.

 • Sergiu Oprescu, Preşedinte Asociația Română a Băncilor; Preşedinte Executiv Alpha Bank
 • Florin Dănescu, Preşedinte Executiv, Asociația Română a Băncilor,
 • Petre Bunescu, Director General Adjunct, BRD-GSG
 • Mirela Iovu, Vicepreședinte, CEC Bank
 • RăzvanButucaru, Partner, Financial Advisory Services, Mazars România
 • Paul Mitroi, Director, Direcția Reglementare Autorizare/Sectorul Asigurări-Reasigurări, Autoritatea de Supraveghere Financiară
 • Florentina Almăjanu, Director General, Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare din România
 • MugurPopescu, Director investitii, BCR Pensii, Membru Board, Asociatia pentru Pensiile Administrate Privat din Romania
 • Anca Băbăneață, CEO, Gothaer Asigurări Reasigurari
 • Bogdan Andriescu, Președinte, Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România
 • Melania Hăncilă, Director Executiv, Asociația Societăților Financiare din România
 • Jan Pricop, Director Executiv, Asociația Administratorilor de Fonduri
CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

În 2017, „Romanian Financial Conference” este dedicată unui public țintă divers: bănci, companii de asigurări, companii de leasing, fonduri de pensii, investitori, autorități, experți financiari, analiști economici și consultanți.

Evenimentul este organizat de BusinessMark alături de CEC Bank și Mazars, cu sprijinul ARB, UNSAR, ALB ROMANIA si UNSICAR și a partenerilor media: NewMoney, Jurnalul de Afaceri, Promo Afaceri, Ziare.com, Business24, Calendar Evenimente, MLM News, Debizz, Revista Valoarea, Antreprenorinromania, Transilvania Business, Roportal, Bucureșteni.ro, Administratie.ro, Manager Express, Plan de afacere, Economia Online, Global Manager, Legal Marketing, Finzoom, Chalbert, Avocatura, Rabbit, Vox Capital, 1asig.ro.

Înscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de înregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce oferă servicii integrate de B2B și pune la dispoziția clienților săi modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta în mod direct cu mediul de afaceri și de a crea oportunități de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.