Deloitte și Reff & Asociații organizează seminarul „Mobilitatea internațională a salariaților – MITURI, RISCURI, SOLUȚII”

0
447

București, 08 martie 2017 – Deloitte și Reff & Asociații alături de BusinessMark Event Management anunță organizarea seminarului interactiv „Mobilitatea internațională a salariaților – MITURI, RISCURI, SOLUȚII”, ce va avea loc pe 15 martie 2017 la Hotel InterContinental din București.

Reprezentanții celor două companii organizatoare vor discuta despre încadrarea corectă a situației de mobilitate din perspectiva legislației aplicabile, cu respectara prevederilor europene, procesele de salarizare și administrare a forței de muncă mobile, implicațiile și obligațiile fiscale și de asigurări asociate.

În cadrul seminarului vor exista sesiuni tematice, care vor aduce în discuție următoarele subiecte: aspecte  esențiale privind politicile de mobilitate ( înțelegerea fenomenului de mobilitate, categorii de mobilitate, politicile companiilor și cerințele legislative locale), inițierea și implementarea ( tipurile de contracte, obligațiile societății din România, impozitul pe venit și contribuțiile sociale, elementele tipice în pachetele de mobilitate, tratamentul fiscal aplicabil), repatrierea (încetarea contractului & corelarea diverselor raporturi contractuale, aspecte ulterioare perioadei de mobilitate).

Participanții au oportunitatea să se întâlnească cu următorii speakeri:

  • ADRIAN STOIAN, Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România
  • ELENA GAVRILESCU, Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România
  • GABRIELA ILIE, Avocat, Reff & Asociații
  • RALUCA BALINT, Avocat, Reff & Asociații

Seminarul „Mobilitatea internațională a salariaților – MITURI, RISCURI, SOLUȚII” este dedicat următorului tip de public țintă: Global Mobility, International Mobility Managers, HR Managers, HR Administrators, HR Business Partners, Compensation & Benefits Managers, Talent Managers, Total Rewards Managers, Payroll Administrators, Tax Managers & Specialists, Juridical Managers și Financial Managers.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Seminarul este organizat de Deloitte România și Reff Associates, cu sprijinul BusinessMark Event Management și al partenerilor media: Jurnalul de Afaceri, Promo Afaceri, Ziare.com, Business24, Calendar Evenimente, NewMoney, MLM News, Debizz, Revista Valoarea, Antreprenor, Transilvania Business, Roportal, Bucureșteni.ro, Administratie.ro, Manager Express,  Plan de afacere, Economia Online, Startups.ro, Global Manager, Legal Marketing, Finzoom, Chalbert, Avocatura, Vox Capital, 1asig.ro, Rabbit.

Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre Deloitte

Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care oferă clienților o gamă completă de servicii integrate de consultanță. A dezvoltat o strategie solidă, la bază căreia se află o gamă diversificată de servicii profesionale furnizate clienților și un număr considerabil de industrii deservite în întreaga țară. Deloitte pune la dispoziția clienților resurse internaționale și priceperea locală pentru a-i ajuta să exceleze indiferent de locul în care aceștia își desfășoară activitatea. Diversitatea este parte integrantă a identității companiei.

CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Despre BusinessMark Event Management

BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienți și de asigurare a suportului logistic. BusinessMark oferă posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gândite și planificate împreună cu fiecare client astfel încât să respecte linia de comunicare și strategia de business ale companiei. Oferim consultanță și suport în implementare în ceea ce privește obiectivele strategice și de business stabilite pentru eveniment și asigurăm managementul evenimentului,  acoperind aspectele ce privesc logistica, producția, dar și optimizarea bugetului.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.