Conferinta MORE Networking – ultima zi de inscriere

0
355

Cel mai asteptat eveniment de business & networking al anului si locul unde isi dau intalnire peste 100 de oameni din mediul de afaceri romanesc

Conferinta are ca obiectiv consolidarea relatiilor dintre parteneri de afaceri – furnizori, distribuitori, retaileri si furnizorii de solutii si servicii pentru acestia – prin mai buna intelegere a obiectivelor, nevoilor si provocarilor fiecaruia, in sesiune dedicate de networking si discutii constructive de afaceri.

Conceptul evenimentului sustine si promoveaza crearea de noi parteneriate intre participantii la conferinta prin cele 2 sesiuni dedicate de networking – prezentare de business.

In fiecare an pe 24 Martie sarbatorim aniversarea MORE Networking impreuna cu membrii comunitatii si partenerii lor. Pentru ca succesul se sarbatoreste intotdeauna alaturi de prieteni, am invitat alaturi de noi speakeri care au construit, ca si noi, de la zero si care au de impartasit lectii de antreprenoriat traite, nu doar citite.

CITEȘTE ȘI:  BusinessMark prezintă evenimentul Romanian Food & Agribusiness Conference

Prima Conferinta Anuala a comunitatii MORE Networking isi propune asadar o tema indrazneata – „From zero to hero” – esecuri in business si lectii invatate.

Pentru ca business networking inseamna experienta colectiva, vrem sa invatam cum au crescut business-uri precum avocatnet.ro, Graphtec Design sau Smart Bill. Vrem sa stim care sunt pasii pe care i-au facut pentru a creste de la zero la succes, antreprenori precum Madalin Mancila, Cristian Chitu, Dana Lupsa sau Dan Domnica.

Invitatul nostru special este Razvan Ziemba, care spune ca “Viata este o chestiune de alegeri, fiecare alegere pe care o faci, te face pe tine.”

Speram sa alegi si tu sa fii alaturi de noi joi, 23 martie – pentru o zi cu si despre oameni si experiente! 

Agenda evenimentului si Formularul de inscriere in cadrul site-ului oficial:
http://www.morenetworking.ro/conferinta-anuala-more/

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

Portalul Antreprenor in Romania

Platforma online www.antreprenorinromania.ro reprezintă un ecosistem al reprezentanților mediului de afaceri românesc în care antreprenorii își fac cunoscute inițiativele, expertiza și ofertele de business într-un mediu colaborativ menit să dezvolte potențialul antreprenorial autohton prin facilitarea comunicării, dezvoltării de parteneriate, schimbului de servicii, diversificarea rețelelor de clienți și accesul la concepte și strategii în afaceri.

CITEȘTE ȘI:  Ediţia de toamnă a TÂRGULUI de TURISM al ROMÂNIEI oferă cele mai inspirate idei de vacanțe și călătorii

PARTENERI OFICIALI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here