Conferinta „Panoramic Business View” – JOI 26 IANUARIE 2017

0
757
Panoramic Business View

Impact Business Performing te invită JOI 26 IANUARIE 2017, începând cu ora 18.30 la a 5-a ediție a Conferinței „Panoramic Business View” in cadrul Youth Club, Str. Ion Neculce nr. 74, Corp B, et. 3, sector 1 București (vezi harta aici )

Sunt așteptați în cadrul evenimentului antreprenori cu experiență, care doresc să-și dezvolte sau să își îmbunătățească afacerea, cât și viitori antreprenori care vor să își construiască propria afacere, dar să se diferențieze de concurentă prin metode inovative.

Te invităm la o discuție deschisă cu speaker-ii ediției:
Bogdan Rusu conferinta antreprenoriat1. Bogdan Rusu

Tema : Introducere în modele de business
Vrei să înveți să folosești unelte standard de structurare a business-ului și de determinare a valorii pe care o livrezi către partenerii de business?

Înscrie-te ACUM și cu ajutorul lui Bogdan identifică modelul de business potrivit pentru afacerea ta sau modalitatea de  măsurarea corectă a eficacității celui existent, în vederea rafinării proceselor interne care conduc la succesul afacerii.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Adrian Andrei Conferinta antreprenoriat2. Adrian Andrei

Tema : Marca antreprenorului roman
– tipologia antreprenorului roman – imaginea sa
– descoperirea factorilor interni care ne motiveaza profesional
– triada propriei reusite – modelul POT
– setarea mentala – legea asteptarilor, legea atractiei
– mituri si prejudecati

Înscrie-te ACUM și prosperă la adăpostul informației potrivite! Gazda dumneavoastră va fi și de această dată Alina Florina Petre, Managing Director IBP.

Pentru a putea participa la eveniment trebuie completat formularul de inscriere:
http://tinyurl.com/Panoramic-B-V-5

Veți primi confirmarea de rezervare a locului, iar pasul urmator este achitarea taxei de participare. Dovada plății se va trimite pe adresa de mail: office@business-impact.ro

Investiție :
1. Full price (11 ianuarie 2017 – 25 ianuarie 2017) – 49 RON
2. In door   (26 ianuarie 2017) – 59 RON

Taxa include: acces la cele 2 prezentări, coffee break, acces la materiale in format .pdf, acces la sesiunile de business networking.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Evenimentul se va incheia cu tombola în cadrul căreia participanții vor fi premiați de organizatori și partenerii lor. Cei care doresc detalii suplimentare pot trimite solicitările către adresa de mail: office@business-impact.ro

Puteți urmări update-uri despre eveniment și pe pagina de Facebook.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.