CSR Overview, a IV-a editie

0
494
CSR Overview 2016

CSR Overview, a IV-a ediție
7 decembrie 2016, București
Contact: Mihaela Ciobanu
Companie: BusinessMark
Tel: +40 21 313 98 19
E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro

Conceptul de responsabilitate socială a migrat, în ultimii ani, spre sustenabilitate și abordare strategică în cadrul companiilor. Este sustenabilitatea parte din fundația strategică a companiilor din România?

Din 2018, companiile care au peste 500 de angajați, cele listate la bursă, băncile și firmele de asigurări vor fi obligate să raporteze activitatea lor non-financiară, precum impactul social și de mediu pentru anul financiar 2017. Suntem pregătiți pentru această etapă și cum abordăm obligativitatea publicării publice a acestor informații?

Despre toate acestea vom discuta în cadrul celei de a IV-a ediții a evenimentului CSR Overview, organizat de BusinessMark, pe 7 decembrie 2016 la București, Hotel Radisson Blu.

Printre speakerii care au confirmat implicarea în proiect se numără:

  • ALINA CRISTEA, Manager Dezvoltare Durabilă, Holcim România
  • SIMONA FÎRTAT, Corporate Communication and Public Affairs Manager, L’Oreal România
  • LOREDANA MODORAN, Resource Development & Communications Director, Habitat for Humanity România
  • ANA MĂREȘESCU, Events & Training Manager, F64
  • RUXANDRA PIROJOC, Head of Communications Romania & Bulgaria, Bayer
  • OANA CIOBANU, HR & CSR Manager, UP România
  • IOANA TETELEA, Managing Partner, Invisible Nature
  • CLAUDIA POROJAN, PR Manager, KFC România
  • DAN BĂRBULESCU, Director, Asociația Parcul Natural Văcărești
  • Invitatul special al acestei ediții este RUTGER VERKOUW, Manager Training and Coaching Programs, GLOBAL REPORTING INITIATIVE (GRI).
CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Cea de-a IV-a editie a CSR Overview va avea loc în data de 7 decembrie 2016 la București, Hotel Radisson Blu.

Un eveniment BusinessMark organizat cu sprijinul: HOLCIM, AIRFRANCE/ KLM, UP si WORLD CLASS.

Evenimentul are drept parteneri media: CSR Nest, Green Report, CSR Media, Nonguvernamental, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.