Cum imbunatateste tehnologia deep-tech noul nostru “normal”? Afla mai multe pe 13-14 Mai in cadrul celui mai mare eveniment de deep-tech din Europa de Est – Codiax

0
286

2021 marchează cele mai mari și mai puternice schimbări din era deep tech. Suntem într-un moment din istorie în care viteza record a dezvoltării vaccinului covid-19 a fost parțial datorită inteligenței artificiale (AI), tehnologia de realitate augmentată (AR) a fost utilizata in sala de operatie in timpul unei interventii chirurgicale live, dronele sunt acum concepute pentru a poleniza culturile și a efectua inspecții ale mașinilor în spații înguste, iar Blockchain este pe cale să accelereze cele mai multe obiective de dezvoltare durabilă. Tehnologia deep tech a îmbunătățit noul nostru “normal”. Acestea sunt câteva dintre subiectele acoperite în cea de-a patra ediție a Codiax.

Inovație, expertiză, pasiune, cunoaștere, viitor. Sunt cuvinte ce pot parea scoase din context, insa in jurul carora vom atinge subiecte de interes.

Surpriza din acest an este Laura Kerber, cercetător la Laboratorul de propulsie cu jet al NASA. Dr. Laura Kerber este geolog planetar, cercetările sale vizând domenii precum vulcanismul exploziv, eroziunea vântului în deșerturi și peșterile extraterestre. Ea ne  va împărtăși informatii pana acum necunoscute despre peșterile de pe lună si impacul tehnologiei in cercetari de acest gen.

Va invitam la workshop-uri găzduite de cele mai inovatoare companii în domeniul deep tech

Workshop-urile editiei 2021 a Codiax acopera diferite domenii de deep tech, aducând pe scenă toată experiența și expertiza necesară noilor provocări ale lumii.

  1. Rețete de clonare vocală pentru cercetători de date științifice: de la spartan la gourmet, care vor prezenta diferite abordări ale clonării vocale, luând în considerare constrângerile în ceea ce privește volumul de date, puterea de calcul și instrumentele disponibile, găzduit de trei specialiști din cadrul companiei Endava;
  2. Găsirea automată a erorilor cu testarea Fuzz, care va acoperi elementele de bază ale acestui tip de testare, prezentat publicului nostru de Everest Munro-Zeisberger, CTO @ Fuzzbuzz;
  3. Potrivirea jurnaliștilor cu experții din domeniu: Clasificarea textelor cu BERT și Gradient Boosting Trees de la idee la producție, un workshop despre cum să se potrivească jurnaliștii interesați să scrie o poveste cu experți relevanți din domeniu, gazduit de Andrei Olariu de la Stone Soup Technology;
  4. Coding the Magic Internet Money – A Blockchain Programming Workshop Beyond The Market Hype, o explorare practică a celui mai popular limbaj de programare blockchain – Solidity, găzduit de Alex Males de la Payable.
CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Va invitam sa descoperiți cum va revoluționa tehnologia noul nostru “normal” direct de la experții in domeniu din Laboratorul de propulsie cu jet al NASA, Hello Tomorrow, Forbes 30 under 30, ML6, Overstory, Evidently.AI, Fortune 500 si Uizard.

Despre Codiax

Codiax este un eveniment înfrățit al Techsylvania, unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din Europa de Est, care are loc anul acesta pentru prima oară pe platforma de evenimente virtuale Hopin, și care aduna peste 5.000 de specialiști IT și non-IT din toata lumea.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Vlad Ciurca, co-fondator al Techsylvania si Codiax, a declarat: “România are mai mulți ingineri pe cap de locuitor decât SUA, India, China sau Rusia (~ 120k oameni care lucrează în IT) și talent excelent, dar când vine vorba de concentrarea pe tehnologii mai noi, există încă un decalaj. Acesta este motivul pentru care căutăm să completăm acest decalaj de cunoștințe cu un eveniment dedicat tehnologiei profunde și cu toate subcategoriile sale conexe.”

Biletele se pot achiziționa de pe https://codiax.co/tickets/

Sustinatorii editiei Codiax 2021: Superbet, Telenav, Macadamian, Accenture, Endava, Metro Systems, 3SS.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.