„Deschis pentru afaceri” – Promovarea performantei in educatie

0
431

Antreprenor in Romania a avut prilejul sa onoreze invitatia de participare in cadrul emisiunii „Deschis pentru afaceri”, moderata de catre dna Antoaneta Banu, jurnalist si specialist in comunicare.

Emisiunea face parte din grila postului de televiziune Canal 33, care difuzeaza programe cu informatii din lumea afacerilor, dar si privind dezvoltarea personala, cariera si oportunitatile de investitii.

Tema editiei din data de 03.04.2017 a fost „Educatia financiara si antreprenoriala in Romania” iar invitatii emisiunii dupa cum urmeaza:

Ligia Georgescu Golosoiu – Specialist BNR si Presedintele Asociatiei pentru Promovarea Performantei in Educatie, care a prezentat programele dedicate educatiei financiara pentru copii si tineri si ne-a vorbit despre Olimpiada Micilor Bancheri care va avea loc in Bucuresti pe 5 mai.

CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Sorin Dumitru – fondator si director al www.AntreprenorInRomania.ro, care a discutat despre cum putem forma generatiile viitoare de antreprenori, despre prezenta romaneasca la Conferinta “Romanian Business without Borders” care se va desfasura in Tokyo în 12-13 mai si rolul institutiilor statului in dezvoltarea internationala a afacerilor din Romania.

Va invitam sa urmariti acesta emisiune interactiva si asteptam cu drag comentariile voastre pe marginea subiectelor abordate in sectiunea dedicata din josul paginii.

Consideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.