Deloitte România organizează seminarul „Totul despre originea mărfurilor – de la teorie la practică”

0
514
Totul despre originea marfurilor

București, 03 aprilie 2017 – Deloitte România alături de BusinessMark Event Management anunță organizarea seminarului interactiv „Totul despre originea mărfurilor – de la teorie la practică”, ce va avea loc pe 5 aprilie 2017 la Hotel InterContinental, București.

Seminarul va oferi participanților o abordare structurată pornind de la următoarele teme de interes: concepte de bază origine preferențială/ nepreferențială, calculul de origine, exemple practice de stabilire a originii preferențiale/ nepreferențiale, documente care atestă originea, declarația furnizorului, exportator autorizat – riscuri și beneficii, verificarea ulterioară a dovezilor de origine, cazuri judecate de Curtea Europeană de Justiție și informații de Origine Obligatorii.

Participanții au oportunitatea să se întâlnească cu următorii speakeri:

  • MIHAI PETRE, Senior Manager Servicii Fiscale, Deloitte România
  • COSMIN DINCA Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România
  • ANCA LUPUSORU, Senior Consultant Servicii Fiscale, Deloitte România

Seminarul „Totul despre originea mărfurilor – de la teorie la practică” este dedicat următorului public țintă: directori financiari, directori generali, controlleri financiari, directori contabili, consultanți fiscali, contabili, auditori, experți fiscali, analiști financiari.

Seminarul este organizat de Deloitte România cu sprijinul BusinessMark Event Management și al partenerilor media: Jurnalul de Afaceri, Promo Afaceri, Ziare.com, Business24, Calendar Evenimente, NewMoney, MLM News, Debizz, Revista Valoarea, Antreprenorinromania, Transilvania Business, Roportal, Bucureșteni.ro, Administratie.ro, Manager Express,  Plan de afacere, Economia Online, Global Manager, Legal Marketing, Finzoom, Chalbert, Avocatura, Vox Capital, 1asig.ro, Rabbit.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Înregistrarea la seminar se va face prin completarea formularului online, disponibil pe site-ul BusinessMark și trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Despre Deloitte

Deloitte este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale care oferă clienților o gamă completă de servicii integrate de consultanță. A dezvoltat o strategie solidă, la bază căreia se află o gamă diversificată de servicii profesionale furnizate clienților și un număr considerabil de industrii deservite în întreaga țară. Deloitte pune la dispoziția clienților resurse internaționale și priceperea locală pentru a-i ajuta să exceleze indiferent de locul în care aceștia își desfășoară activitatea. Diversitatea este parte integrantă a identității companiei.

Despre BusinessMark Event Management

BusinessMark Event Management este divizia BusinessMark de organizare evenimente personalizate pentru clienți și de asigurare a suportului logistic. BusinessMark oferă posibilitatea construirii de evenimente B2B pentru companii, evenimente gândite și planificate împreună cu fiecare client astfel încât să respecte linia de comunicare și strategia de business ale companiei. Oferim consultanță și suport în implementare în ceea ce privește obiectivele strategice și de business stabilite pentru eveniment și asigurăm managementul evenimentului,  acoperind aspectele ce privesc logistica, producția, dar și optimizarea bugetului.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Consideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here