EVENIMENTE ROMEXPO – semestrul I 2020

0
255

* ROMHOTEL

Între 20 și 23 februarie 2020, în Centrul Expoziţional ROMEXPO, se desfășoară Expoziţia internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante ROMHOTEL – un eveniment reper pentru industriei ospitalităţii. 

Prin participarea la acest eveniment, companiile româneşti au posibilitatea de a-și promova soluţiile dedicate jucătorilor de pe piaţa de horeca prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali.

Târgul pune la dispoziția vizitatorilor soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, cum ar fi: mobilier, decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering, fast-food;

ROMHOTEL se desfășoară în aceeași perioadă cu ediția de primăvară a Târgului de Turism al României.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe: www.romhotel.ro

 *CONSTRUCT – AMBIENT EXPO

 

Între 9 și 12 aprilie 2020, în Centrul Expozițional ROMEXPO, are loc CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozițională care aduce în prim plan proiecte inovatoare pentru industria construcțiilor și cea a amenajărilor interioare.

Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine reunește firme de top în construcţii și amenajări interioare care prezintă cele mai noi produse și tehnologii apărute în domeniu.

Companiile expozante vin la eveniment cu sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

CONSTRUCT AMBIENT EXPO se desfășoară concomitent cu: ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I și MODEXPO I.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.construct-ambientexpo.ro

*ROMTHERM

ROMTHERM, manifestarea care se adresează vizitatorilor specialiști ce își desfășoară activitatea în industria instalațiilor, echipamentelor de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, are loc la ROMEXPO, în perioada 9 – 12 aprilie 2020.

ROMTHERM Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aeruluireunește expozanți cunoscuți pentru diversitatea și calitatea produselor și reprezintă cadrul profesionist pentru stabilirea de relații de afaceri între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează produsele din acest sector.

Vizitatorii specialiști pot participa la demonstrații și chiar beneficia de consultanță cu privire la instalațiile pe care doresc să le achiziționeze.

ROMTHERM se desfășoară concomitent cu CONSTRUCT AMBIENT EXPO, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I și MODEXPO I 

Mai multe informații despre eveniment pe: www.romtherm.ro 

*EXPO FLOWERS & GARDEN

EXPO FLOWERS & GARDEN Expoziţia Internaţională de flori, amenajări peisagistice, horticultură şi grădinărit – se desfășoară în perioada 9 – 12 Aprilie 2020, în Centrul Expozițional ROMEXO.

Manifestarea oferă vizitatorilor soluții practice de design și amenajare a spațiilor verzi, fie că e vorba de o grădină sau doar de o mică zonă dedicată plantelor.

Producători, comercianţi, horticultori, arhitecţi peisagişti și specialişti în unelte şi ornamente de grădină, vin la EXPO FLOWERS & GARDEN cu sfaturi utile privind îngrijirea grădinilor, pomilor, arbuştilor și florilor.

EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN se desfășoară concomitent cu ROMTHERM, CONSTRUCT AMBIENT EXPO, MOBILA EXPO, ANTIQUE MARKET I și MODEXPO I.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.expo-flowers.ro

 *DENTA I

Între 14 – 16 mai 2020, în Centrul Expoziţional ROMEXPO, are loc DENTA I – Expoziția internațională de produse și echipamente pentru medicină și tehnică dentară – eveniment dedicat specialiștilor din industria stomatologică.

Companiile expozante vor prezenta echipamente și tehnologii de ultimă oră pentru domeniul medicinei şi tehnicii dentare, iar publicul specialist va avea posibilitatea de a se informa şi achiziţiona aparatură, echipamente, accesorii, materiale, produse de igienă orală şi produse farmaceutice pentru medicină dentară, la prețuri speciale.

La ediția de primăvară a DENTA I se vor desfăşura o serie de simpozioane, cursuri teoretice şi demonstraţii practice.

Mai multe informaţii despre eveniment pe: www.denta.ro.

 *SOMN EXPO

ROMEXPO împreună cu specialiștii din domeniu, precum medici, nutriționiști, companii, clinici, dar și cu producătorii de mobilă, articole textile și de iluminat, organizează a doua ediție a SOMN EXPO – cea mai relaxantă expoziție din România.

Manifestarea are loc în perioada 14 – 16 mai și își propune să aducă în atenția vizitatorilor importanța unui somn odihnitor, susținând sănătatea fizică și psihică.

La eveniment mai sunt așteptați reprezentanți ai instituțiilor de învățământ sanitar, ai Ministerului Sănătății, ai secțiilor de pneumoftiziologie cu specializare în somnologie, reprezentanți ai hotelurilor și pensiunilor, asociații care militează pentru un somn de calitate; medici de medicina generală.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.somnexpo.ro

*INVENTIKA

Între 12 – 15 mai 2020, în Centrul Expozițional ROMEXPO, are loc INVENTIKASalonul de invenții și inovații, un eveniment care se adresează: inventatorilor, cercetătorilor, academicienilor.

Manifestarea reunește invenții din domenii variate, de la mecanică, metalurgie, electronică, energie, la medicină, protecția mediului, construcții, agricultură sau optică.

Prin intermediul acestui eveniment, ROMEXPO realizează o punte de comunicare între inventatori și potențiali parteneri și investitori.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.expoinventika.ro

*BIO LIFE & STYLE EXPO

În perioada 28 – 31 mai, în Centrul Expozițional ROMEXPO, are loc BIO LIFE & STYLE – evenimentul reper care importanța unui stil de viață sănătos pentru adulți și copii, aducând în prim plan factorii care influențează starea de sănătate a fiecărui individ.

În cadrul manifestării, vizitatorii pot beneficia de sfaturi utile de la specialiștii din domeniu, pot învățat cum să-și îmbunătățească sănătatea și calitatea vieții și beneficiază de oferte speciale la produse  naturiste, cosmetice și de curățenie, cărți de specialitate, produse hand – made și multe altele.

În plus, publicul poate participat și la activitățile conexe organizate în scop educativ, pe teme precum: alimentația gluten free, cosmetica naturistă, arta culinară, terapia prin parfum, parenting alimentar, importanța sportului în viața adulților și a copiilor.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.rawlife.ro

*BUCHAREST DIGIT EXPO

BUCHAREST DIGIT EXPO are loc în perioada 18 – 21 iunie, în Centrul Expozițional ROMEXPO și este un eveniment ce se adresează specialiștilor care înțeleg provocările și oportunitățile digitalizării și inovației tehnologice.

Expoziţia erei digitale este platforma de afaceri ideală pentru prezentarea produselor şi serviciilor specifice, dar şi a noutăţilor reprezentative pentru una dintre cele mai competitive industrii.

Expoziția vine cu soluții digitale pentru sectoare importante, cum ar fi: telecomunicațiile (rețelele de date 5G), sănătatea, agricultura, dar și cu multe recomandări în ceea ce privește serviciile de securitate și cloud.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.digitexpo.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here