Femeia de top din România: despre ambiție, curaj și importanța eșecului la The Woman

0
544

Femei de top din domenii precum antreprenoriat, jurnalism, arhitectură, sport, cercetare sau economie, atât din țară cât și din străinătate, au confirmat prezența la cel mai important eveniment de leadership feminin din estul Europei: Conferința de Leadership Feminin The Woman. Timp de două zile, între 14 și 15 martie, la Cluj-Napoca, cele peste 500 femei care participă la eveniment vor afla în ce constă succesul în antreprenoriat, dar și eșecul în business, care sunt implicațiile financiare sau contribuția pe care educația o aduce în propria carieră.

Women in Tech – inițiativa care aduce împreună femeile lider în tehnologie

Educația și tehnologia sunt elemente fără de care societatea nu ar evolua. „Tehnologiile digitale vor schimba exponențial rapiditatea și nivelul de inteligență a lumii așa cum o cunoaștem acum. Pentru a se adapta, educația trebuie să crească în acelaș ritm” , declară Dania Selaru care are o vastă experiență în IT și vânzări în companii precum IBM sau Telekom.

Sesiunile de workshopuri Women in Tech din 14 martie au ca scop să pună în discuție viitorul în tehnologie și importanța creativității în domeniu. Femei care activează în domeniul tehnologiei precum Lucia Ciucă (Managing Director, Quantum Data Science) sau Dania Selaru (Sales and Digital Transformation Adviser) vor oferi prin exemple practice direcții de dezvoltare, strategii și rezultate concrete în tehnologie.

 „Cum să devin antreprenor fără să-mi rup gâtul” este tema Masterclass-ului susținut de Mirela Bucovicean, fondatoarea Molecule F – prima platformă care promovează designerii români. În cadrul masterclass-ului, participanții vor afla ce trebuie să știe înainte de a-și deschide o afacere, cum se contruiește un plan de business și brand, și vor avea ocazia să aplice practice noțiunile învățate.

Prima zi în cadrul The Woman va include și workshopuri axate pe antreprenoriat, leadership sau educație financiară susținute de Monica Eugeniu (Managing Director ‘learning about’), Mădălina Bălan (Managing Partner Hart Consulting) și Sînziana Maioreanu (CEO Aegon).

The woman ClujGabriela Szabo: Fii cu ochii pe țelul tău! Gândește și poartă-te ca un campion!

Conferința de Leadership Feminin The Woman promovează un proces educațional care continuă și după finalizarea anilor de studiu. „Nici profesorii și nici părinții nu sunt cei care ne controlează procesul de învățare, ci fiecare dintre noi este responsabil pentru propria lui educație nu doar în școală, ci și în viața profesională”, afirmă Cristina Mureșan și Theodora Cleja, eleve în cadrul Transylvania College, Școala Internațională de Cambridge din Cluj-Napoca, care vor susține în 15 martie, în cadrul The Woman, prezentarea „Fă lucrul corect când nimeni nu se uită!”.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Pentru prima dată la The Woman, Gabriela Szabo, multiplă campioană olimpică, prezintă publicului din secretele succesului în cadrul prezentării „Fii cu ochii pe țelul tău! Gândește și poartă-te ca un campion”. Eșecul este una dintre condiții pentru a ajunge pe culmile succesului, iar atitudinea face diferența între reușită și eșec.

Eleanor Tabi Haller-JordenSpeakerul internațional Eleanor Tabi Haller-Jorden (Președinte & CEO, The Paradigm Forum) va prezenta modalitățile prin care femeile ambițioase își pot atinge potențialul prin leadership.

 Einat Dan Speaker The WomanDe la rigorile armatei israeliene până la machiajele profesioniste, Einat Dan, make-up artist internațional va vorbi la The Woman despre cum să-ți urmezi visul în orice condiții.

Ella BjornsdóttirTot în 15 martie, Ella Bjorns, educator și speaker de talie internațională, va prezenta de ce companiile trebuie să își asume un rol mai însemnat în educație.

AVON, unul dintre cei mai mari jucători pe piața internațională a cosmeticelor este una dintre companiile care înțeleg rolul educațional pe care companiile îl au în comunitatea în care activează. Stela Toderașcu, Commercial Marketing Manager în cadru AVON Romania&Moldova va împărtăși modalitățile concrete prin care companiile pot realiza proiecte de succes în comunitățile lor. Stela coordonează întreaga divizie de marketing a companiei AVON atât în România, cât și în Moldova, o echipă de peste 24 de persoane. The Woman va include în 15 martie și două paneluri de debate despre rolul educației și importanța mentorilor la care vor participa femei de renume.

10 premii pentru femei excepționale

10 femei lider vor fi premiate în cadrul Conferinței de Leadership Feminin The Woman din zonele de interes precum: educație, carieră, branding personal, jurnalism sau CSR. Gala de Premii The Woman are ca scop recunoașterea și promovarea femeilor implicate în acțiuni care ajută comunitatea și care au reușit să inspire și să își atingă obiectivele profesionale. „Premiile The Woman sunt acordate în baza cercetărilor realizate, iar printre criteriile de selecție enumerăm activitatea întreprinsă în cadrul comunității, imaginea construită de-a lungul timpului, dedicarea față de domeniul de activitate, promovarea brandului personal sau rezultate financiare obținute.”, a declarat Crina Ciocian, Managing Partner Libero Events.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Ediția din acest an a Conferinței de Leadership Feminin The Woman, organizat de Libero Events, se desfășoară la Grand Hotel Italia în perioada 14 – 15 martie, iar înscrierile continuă pe site-ul oficial www.thewoman.ro/conference. În acest an, The Woman a creat revista digitală TheWoman.ro, iar în cadrul ediției curente a lansat platforma de mentorat Womentors.ro.

Companiile au înțeles importanța educației în dezvoltarea comunităților și care sprijină evenimentul sunt:

Powered by: Raiffeisen Bank
Gold Partner: Carrefour
Silver Partner: Aegon, UBC
Sponsor: AVON

Partners: KO by Karina Ochis, Savage Beauties, Sabion, Ecco Shoes, Chic Ville, EuroGsm, Ciao Bella, Art&Craft, Sublime, Salon Arta Eleganței, Liberty Technology Park, Transylvania Medical Center, Piera Linjerie, Noi9, Clote, Artsage, Handmade Business, Coquette, Hart Consulting, Transilvania Healing

Travel Partner: Wens Travel
Official Coffee: Meron
Official Car: RMB, She’s Mercedes
Supported by: Impress, Marty, Infinity Trophy, Magnolia.ro, Silver Business Center.
_________________________
Persoană de contact: Mădălina Hodorog, Project Manager;
Mail: madalina@liberoevents.ro.
Tel.: 0741401399

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.