Top 3 motive pentru care un angajat alege sa plece dintr-o companie. Cauze si solutii la HR Summit

0
194
Macheta HR Summit

LEAD: Fiecare specialist in resurse umane se bucura atunci cand a reusit sa-l selecteze pe cel mai bun candidat intr-un post. Un moment mai putin placut este acela in care un angajat alege sa demisioneze. Conform studiului realizat de HR Summit impreuna cu Targul de Cariere, principalele motive pentru care un angajat alege sa plece dintr-o companie se numara salariul, schimbarea domiciliului sau plafonarea.

Temele discutate de catre profesionistii din domeniu in cadrul conferintei de Resurse Umane HR Summit din Cluj-Napoca, vor cuprinde solutii pentru angajatori astfel incat sa treaca mai usor peste perioadele instabile, din ce in ce mai dese in ziua de astazi. O astfel de tema vizeaza atat angajatorii cat si angajatii.

Speakeri cu experienta de zeci de ani in management si HR vin la conferinta HR Summit de la Cluj – Napoca, desfasurata in perioada 29 – 30 martie, la Impact Hub, pentru a dezbate alaturi de peste 200 de participanti ultimele tendinte din procesul recrutarii.

Astfel, la cea mai importranta platforma regionala de intalnire a celor care activeaza in industria HR si management – HR Summit, vor fi prezenti Daniela Miritescu, HR Manager, Arum (UK), Viorel Jigman, Manager Cloud Learning Product si Director Departament Dezvoltare AeL in cadrul SIVECO Romania, Loredana Mosteanu, Business Consultant, Black Card Events. Cei trei vin la HR Summit, Conferinta de resurse umane care aduce impreuna in fiecare an specialisti in HR si manageri de top, ce se va desfasura la Impact Hub pentru doua zile, in 29 si 30 martie.

HR Manager ARUMDaniela Miritescu, HR Manager, Arum (UK) este profesionista in domeniul HR, cu 12 ani de experienta in resurse umane. Si-a dobandit experienta in identificare talentelor atat in companii multinationale, cat si in companii medii. Daniela este certificata ca lider in resurse umane la HRPA (Asociatia Profesionistilor din Resurse Umane) din Ontario, Canada, membru asociat in cadrul Profesionistilor din Resurse Umane UK, avand o certificare de Project Management.

CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Viorel Jigman este Manager Cloud Learning Product si Director Departament Dezvoltare AeL in cadrul SIVECO Romania, compania care dezvolta si exporta produse software si proiecte de consultanta in cadrul Comunitatii Europene, in Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul CSI. Viorel are peste 13 ani de experienta in domeniul eLearning, unde a fost implicat in calitate de inginer tehnic si trainer, Call-Center Supervisor, Business Analyst si Project Manager.

HR Summit - Conferinta de Resurse Umane Loredana Mosteanu, Business Consultant, Black Card Events, organizeaza evenimente in domeniul corporate despre public speaking, leadership, start-up, persuasiune si influenta in social media. In acest moment ofera consultanta in business. A studiat la UBB…. Cluj stiintele sociale, are o specializare la Universitatea din Essex din Regatul Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si si-a obtinut teza de doctorat in sociologie.

Networking si  noutatea in tehnologiile HR

HR Summit are in structura sa si o zona expozitionala, componenta dedicata furnizorilor de servicii si produse necesare activitatii de resurse umane. Acest spatiu permite expozantilor sa intre in contact direct cu publicul tinta, iar participantilor le ofera ocazia sa ramana conectati cu tehnologia HR. “Difficult times? SuperHeRoes are here!” este tema centrala a celei de-a 12 editii a HR Summit. “O sa vorbim despre urmatoarele modele in domeniu, dar si despre implementarea recunoasterii si a oportunitatilor. Peste 15 super «eroi» din HR o sa-si impartaseasca cunostintele strategice si ii vor ajuta participanti sa inteleaga din experienta lor”, au declarat  organizatorii evenimentului, reprezentantii Libero Events.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Cifrele vorbesc: 11 editii, 1000 de participanti, 600 de companii

Incepand din anul 2013 conferinta HR Summit a avut 11 editii de succes cu peste 1000 de participanti din mai mult de 600 de companii, impunandu-se ca cel mai important eveniment regional dedicat industriei HR si Managementului.

Evenimentul este organizat de Libero Events, agentia de evenimente si PR, B2B si B2C, sub semnatura careia au loc conferinte si workshop-uri precum The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Fiscalitate 24.7, Signal Connect, dar si targuri: Touristica.

Eveniment sustinut de: Popovici Nitu Stoica si Asociatii, Siveco Romania, Max Relax, Noerr, Chic Ville, Euro GSM, Black Card Events.
__________________________
Persoana de contact: Bianca Tritean
E-mail: bianca@liberoevents.ro
Tel: 004 0773 392 398

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.