Începe Expo Drink & Wine – o incursiune în lumea rafinată a băuturilor!

0
471
EXPO Drink and Wine targ de vinuri Romexpo

Pavilionul Central Romexpo găzduiește între 2-6 noiembrie 2016 Expo Drink & Wine-unul dintre cele mai importante târguri în domeniul băuturilor alcoolice și non-alcoolice din România!

Evenimentul va reuni producători tradiționali de vinuri și băuturi alcoolice, distribuitori din domeniu și producători de echipamente folosite în procesul de vinificație, producători și distribuitori de bere, rom, șampanie și nu numai.

Expo Drink & Wine nu înseamnă doar vinuri și băuturi alcoolice. De o atenție deosebită se bucură și producătorii și distribuitorii de sucuri naturale sau carbogazoase, de concentrate din fructe, de băuturi energizante, organice, cafea  și ceaiuri, dar și cei din domeniul apelor plate și minerale.

În cadrul Expo Drink & Wine vizitatorii vor avea posibilitatea de a degusta diferitele sortimente de băuturi, dar și de a afla secretele de producție a băuturilor și derivatelor lor de la specialiști ai companiilor din România, Spania, Grecia, Serbia, Bulgaria, Italia, Austria și Germania.

Targ de vinuri RomexpoExpo Drink & Wine reprezintă un punct de atracție pentru vizitatorii care doresc să intre în contact cu marile companii producătoare și distribuitoare de băuturi alcoolice și nealcoolice, care își bazează businessul pe tehnologii avansate, dar și pentru cei fascinați de micile afaceri de familie cu tradiție în domeniu și de realizarea băuturilor din produse ecologice, prin metode transmise din generație în generație.

Varietatea sortimentelor și gusturilor definește ediția 2016 a Expo Drink & Wine. Compania Carabal prezintă la târg vinuri spaniole rafinate realizate utilizand cele mai avansate tehnici și cu ajutorul celor mai buni enologi. Carabal nu cumpără struguri de la alți producători, are parcele de viță de vie pentru fiecare tip de vin pe care îl produce, dar și parcele destinate viței de vie cu caracter experimental, de aceea promite vizitatorilor târgului vinuri cu un gust modern, diferit de cele cu care sunt obișnuiti, reflectând caracteristicile și frumusețea regiunii spaniole Extremadura.

Targul Expo Drink and Wine 2016Vinurile din zmeură organică sunt una dintre surprizele de care vizitatorii Expo Drink & Wine vor avea
parte. Familia Georgievi, prin brandul Trastena, este primul mare producător de vin din zmeură în Bulgaria iar produsele lor rămân unice și ușor de recunoscut pentru oricine le-a încercat. Producătorii vinurilor practică agricultura ecologică cu scopul de a folosi cele mai curate și mai dulci fructe pe care natura le poate oferi. Trastena va prezenta la târg vinuri produse 100% din zmeură, recomandate consumatorilor în combinație cu brânzeturi fine, fructe și deserturi, dar și vinuri din zmeură și struguri, recomandate în combinație cu paste, brânzeturi și carne roșie.

Nici savoarea mediteraneeană a Greciei nu lipsește de la Expo Drink & Wine. Revitarom Oils prezintă la târg sortimente grecești de uleiuri, oțeturi și siropuri din struguri, diferite tipuri de cafea organică, multe dintre ele fiind premiate de către instituțiile internaționale de profil.

Pasionații de mijloacele de producție artizanale vor putea intra în contact cu compania italiană Marican care participă la Expo Drink & Wine cu ultimele sale tehnologii de producere a berii în mod artizanal! Reprezentanții Marican vor veni în ajutorul persoanelor care doresc sa producă bere în acest mod, oferindu-le consiliere de la alegerea echipamentului adecvat, până la mentenanță și suport tehnic după punerea în funcțiune.

Barista Romexpo 2016Cei care vor trece pragul târgului vor putea participa la diferite manifestări conexe, constând în demonstrații sau degustări. În perioada 2 – 6 noiembrie, SCAE România împreună cu Barista School organizează demonstrații de cafea cu alcool, latte art, cafea preparată la ibric, sesiuni de cupping, seminarii pentru doritori și prezentări de metode alternative de brewing. Cafeaua se va oferi la degustare tuturor vizitatorilor! De asemenea, doritorii vor putea degusta vinuri produse în Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară în cadrul  Stațiunii de Cercetare Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Pietroasă.

Vă așteptăm la Romexpo pentru o incursiune în lumea rafinată a băuturilor!

Expo Drink & Wine se desfășoară concomitent cu alte două evenimente cu tematici complementare: INDAGRA – Târg internațional de produse și echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei și INDAGRA FOOD – Târg internațional pentru industria alimentara.

Program de vizitare:
2-5 Noiembrie 2016, între orele 10.00-18.00
6 Noiembrie 2016, între orele 10.00-16.00

Acces:
2- 4 noiembrie (miercuri-vineri): 15 lei/zi
5-6 noiembrie (sâmbătă și duminică): 20 lei/zi
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilităţi şi persoanele instituţionalizate beneficiază de intrare gratuită. Biletele pot fi achiziţionate şi online, accesând platforma de vânzare bilete, cu link-ul: http://romexpo.ro/bilete/ro/home

Locuri de desfășurare:
Expo Drink & Wine: Pavilionul Central, nivel 7.70
Indagra Food: Pavilionul Central
INDAGRA are loc în următoarele spații Romexpo:

  • Interior – Pavilioanele: C1, C2, C3, C4, C5, C6
  • Exterior – Platformele: P1, P2, P3, P4, P5, P6, P7, P8, P10, P11, P12, P13, B1, C1, V5 si V6.

Accesul vizitatorilor:

  • Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expoziției si Strada Parcului;
  • Auto: Porțile C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.
  • Tarif acces parcare: 3 lei/oră

Pentru mai multe detalii despre manifestările organizate de Romexpo în perioada 2 – 6 noiembrie 2016, contactați Departamentul de PR și Comunicare: pr@romexpo.ro.

www.targdevinuri.ro

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here