Real Estate & Construction Forum

0
379
Eveniment Real Estate Business Mark

4 noiembrie, București
Contact: Mihaela Ciobanu
Companie: BusinessMark
Tel: +40 21 313 98 19
E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro

BusinessMark anunță organizarea celei de a treia ediții a evenimentului “Real Estate & Construction Forum”, eveniment ce va avea loc pe 4 noiembrie 2016 la Hotel Radisson Blu din București.

Conferința constituie un prilej de analiză și dezbatere a pieței imobiliare românești, reunind într-un mediu dinamic cei mai importanți jucători din domeniu. Evenimentul va dezbate teme legate de situația actuală a pieței imobiliare din România si perspectivele pentru anul următor, noile proiecte anunțate pentru 2017 – rezidențial, comercial, birouri si spații logistice, evoluția prețurilor și sursele de finanțare, sectorul construcțiilor, importanța dezvoltării sustenabile, aspecte fiscale și legislative precum și alte teme de interes specifice industriei.

Printre speakerii implicați în acest proiect se numără:

  • AHMET BUYUKHANLI, Owner, Opus Land Development (confirmat)
  • MAURICIO MESA, General Director, Cordia România, Futureal Group (confirmat)
  • COSTIN BLIDEANU, Head of Leasing Department, AFI Europe România (confirmat)
  • ANA DUMITRACHE, Co-Country Manager, CTP România (confirmat)
  • ALEXANDROS IGNATIADIS, Co-fondator, Octagon Contracting & Engineering (confirmat)
  • ADRIANA GHEBER, Director de Dezvoltare, Immochan România (confirmat)
  • DRAGOȘ VÎLCEANU, Președinte, Asociația Brokerilor Imobiliari din România (confirmat)
  • DANIEL MANAȚE, Președinte, ANEVAR (confirmat)
  • ȘTEFAN CREMENE, Director Comercial, Willbrook Internationa (confirmat)

“Real Estate & Construction Forum” va avea loc în data de 4 noiembrie la Hotel Radisson Blu din București.

Evenimentul va fi de moderat de catre ILINCA PĂUN, Managing Partner, Colliers International și DANIEL DRĂGAN, Managing Partner, BusinessMark.

Un eveniment BusinessMark .

Evenimentul are drept parteneri media: Arena Constructiilor, Ghid Constructii, Agenda Constructiilor, De la Fabio, Portal Electric.ro, Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Economic ZOOM, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here