Între 7 și 9 decembrie, ideile de cadouri prind viață la ROMEXPO

0
77

Te așteptăm la TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN și ANTIQUE MARKET

Între 7 și 9 decembrie, în Pavilionul C2 al Centrului Expozițional ROMEXPO, se desfășoară o nouă ediție a TÂRGULUI CADOURILOR DE CRĂCIUN.

Vizitatorii vor putea achiziționa dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon, produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă și decoraţiuni specifice sărbătorilor.

Timp de 3 zile, ROMEXPO se transformă în locația ideală pentru cumpărăturile de Crăciun dedicate atât celor mici, cât şi părinţilor sau bunicilor, prietenilor sau colegilor. Expozanții au pregătit oferte promoționale și reduceri între 10 și 50%, valabile pe toată perioada târgului.

La TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN, vizitatorii pot cumpăra atât produse culinare tradiţionale românești, cât și preparate gourmet. De asemenea, nu lipsesc sortimentele de ceai, cafea și ciocolată.

Mai mult decât atât, cei prezenți la târg vor putea alege din game variate de produse vestimentare de iarnă și cadouri elegante, precum: bijuterii, haine de blană, încălțăminte și marochinărie.

Publicul este întâmpinat și cu o paletă diversificată de ornamente și decorațiuni specifice sărbătorilor de iarnă: globuri personalizate și produse decorative handmade.

Pe parcursul celor 3 zile de târg. copiii vor putea participa la ateliere de creație, momente artistice muzicale și coregrafice, precum și la confecționarea cadourilor pentru cei dragi, dar și a propriilor jucării și decorațiuni pentru bradul de Crăciun.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

ANTIQUE MARKET completează atmosfera de sărbătoare din Centrul Expozițional ROMEXPO

În aceeași perioadă (7-9 decembrie), în Pavilioanele C4 și C5, are loc ANTIQUE MARKET, manifestarea dedicată atât artiștilor, cât și iubitorilor de artă și colecționarilor.

La ANTIQUE MARKET se găsesc piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi și jucării.

Astfel, ANTIQUE MARKET – Târgul de obiecte de artă și antichități – oferă vizitatorilor posibilitatea de a alege un cadou marcat de istorie, dintre care amintim: obiecte de mobilier şi decoraţiuni interioare; tipărituri vechi – publicaţii şi cărţi, scrisori, filatelie, ilustraţii şi fotografii; obiecte personale şi de colecţie – numismatică, bijuterii şi ceasuri, arme de colecţie, jucării de epocă şi miniaturi; obiecte de artă plastică – tablouri, gravuri, desene, artă decorativă, sculpturi, etc.

Intrarea la TÂRGUL CADOURILOR DE CRĂCIUN și ANTIQUE MARKET este liberă, accesul vizitatorilor începând de vineri,  7 decembrie, ora 10:00.

CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Program de vizitare  – Târgul Cadourilor de Crăciun și Antique Market:

  • 7-8 decembrie 2018, orele: 10:00 – 19:00;
  • 9 decembrie 2018, orele: 10:00 – 18:00;

Loc de desfăşurare: Târgul Cadourilor de Crăciun – Pavilionul C2;                               Antique Market Pavilioanele – C4 și C5;

Intrarea este liberă.
Acces:
Pietonal: Portile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului;
Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expozitiei si Strada Parcului.
Tarif parcare: 5 lei/oră

Detalii suplimentare pe www.expo-cadou.ro și pe www.antiquemarket.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.