INVITAȚIE PARTICIPARE EVENIMENT LANSARE PROIECT 29 august 2018

0
106
Conferinta

ALERON TRAINING CENTER SRL organizează alături de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, conferința de lansare a proiectului “HRM – Human Resource Management”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Obiectivul general al proiectului constă în creșterea adaptabilității lucrătorilor, întreprinderilor și antreprenorilor pentru un număr de 520 de IMM-uri ce activează în sectoare economice cu potenţial competitiv identificate conform SNC/domeniilor de specializare inteligentă conform SNCDI, în regiunea Sud-Muntenia, prin furnizarea de sesiuni de formare profesională pentru manageri și angajații din departamentele de resurse umane și acordarea de asistență specializată pentru elaborarea sau revizuirea/adaptarea de planificări strategice pe termen lung care să permita anticiparea schimbărilor.

Conferinta

În contextul succesului programului Startup Nation 2017, care a condus la finanțarea unui număr de peste 8500 noi firme și la apariția a mii de noi antreprenori, care sunt eligibili și pot participa la sesiunile de formare profesională din cadrul proiectului care se lansează astăzi, avem deosebita onoare de a beneficia de prezența dlui. Ștefan-Radu Oprea – Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, care va deschide evenimentul cu un mesaj adresat antreprenorilor și mediului de afaceri, detaliind stadiul programului Startup Nation și evoluția în viitor a acestuia.

Evenimentul de lansare a proiectului va avea loc în municipiul Ploiești, Centrum Ballroom & Conference (Ploiesti, Bulevardul Republicii, nr. 65, etaj 1 al Casei de Cultura  a Sindicatelor), pe data de 29 august, începand cu ora 10:00,  și se va adresa antreprenorilor localizați în regiunea Sud Muntenia. De asemenea, la evenimentul de lansare vor fi invitați reprezentanți ai instituțiilor/ autorităților locale precum și mass media.

CITEȘTE ȘI:  Primul eveniment pentru parinti si copii al anului Baby Boom Show, 8 – 11 martie, la ROMEXPO

AGENDA EVENIMENT  29 August 2018

Locaţie: CENTRUM Ballroom&Conference, Bd Republicii Nr. 65, Ploiesti, Judetul Prahova

09:30 – 10:00 Primirea invitaților

10:00 – 10:30 Mesaj către antreprenori; Succesul programului și oportunitățile Startup Nation –  Domnul Ștefan-Radu Oprea – Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

10:30 – 10:45 Prezentare Aleron Training Center

10:45 – 11:30 Descrierea generală a proiectului

11:30 – 12:00 Metodologie înscriere în proiect

12:00 – 12:15 Selecția grupului țintă

12:15 – 12:45 Activități în proiect

12:45 – 13:00 Sesiune de întrebări

13:00 – 14:00 Prânz

Vă rugăm să confirmați participarea la adresa de e-mail: georgiana.tudor@aleron.ro

Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la telefon: 0725 629 008.

Fondator si Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert in dezvoltarea afacerilor in plan national, international si managementul inovatiei, implicat proactiv in identificarea celor mai bune solutii, practici si unelte pentru dezvoltarea sustenabila si eficienta a companiilor, fie ca vorbim despre cele mai bune abordari de management, strategii de dezvoltare sau de instrumente si strategii de comunicare, marketing si vanzari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here