Leadership Inside Out: formeaza tinerii ambitiosi si dornici sa faca o schimbare pozitiva in Romania

0
281
Mihaela Berciu

Mihaela Berciu este Leadership Breakthrough Specialist care ajuta liderii și organizațiile să își găsească atât claritatea, cât și să îți îmbunătățească performanțele pentru a obține mai multe rezultate. Stilul Mihaelei de consultanță este pragmatic, direct, riguros și focalizat pe rezultat. Este o combinație de abilități profesionale învățate prin studiu și dezvoltare la un număr de instituții respectate, precum și din experiența personală acumulată din lucrul cu diferiți lideri și antreprenori.

Avand o experienta de aproape 10 ani in mediul de business din Londra, orasul unde locuieste, si calatorind destul de des in tara natala, Mihaela a observat ca in Romania inca nu se pune accentul pe dezvoltarea eficienta a viitorilor leaderi. Din acest motiv, doreste sa ajute generatiile cu varste cuprinse intre 28-40 ani sa isi dezvolte potentialul, sa renunte la anumite tipare de comportament care nu le sunt benefice si sa fie mai bine pregatiti pentru momentul in care vor deveni leaderi. Ea considera ca pentru a avea lideri inspirationali este nevoie de o schimbare de perspectiva la nivel de mase astfel incat acestia sa aiba o viziune clara asupra a ceea ce inseamna un lider care inspira si a modului de interactiune cu acestia.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Primul eveniment care vine in sprijinul acestui scop se numeste Leadership Inside Out si face parte dintr-o serie de seminarii si workshopuri care isi doresc sa formeze tineri ambitiosi si dornici sa faca o schimbare pozitiva in Romania. Acesta va avea loc la Bucuresti, pe 2 iunie 2018 si este adresat oamenilor de business din orice domeniu. Este un seminar interactiv, care ii va ajuta pe participanti, printre altele, sa capete incredere in sine – unul din primii pasi in drumul catre succes. Mai multe detalii, pe pagina evenimentului: http://www.leadershipinsideout.ro/

Convingerea Mihaelei este ca in Romania exista un potential foarte ridicat de oameni capabili sa devina leaderi inspirationali si spera ca prin experienta si cunostintele acumulate pe parcursul carierei sale sa contribuie la formarea si dezvoltarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.