O saptamana pana la HR Summit Cluj-Napoca, punctul de intalnire al specialistilor HR din Transilvania!

0
830

Cand discutam despre Captain America, Iron Man, Thor, Wonder Woman sau Jedi vorbim despre super puteri si, mai mult decat atat, despre mindset. Prin abilitatile lor supra omenesti si impartialitatea actiunilor acestia restabilesc echilibrul si siguranta societatii.

Sub sloganul “Difficult times? SuperHeRoes are here!” comunitatea de resurse umane HR Summit se intalneste la Cluj. Discutam despre modele de urmat si abilitati de Iron Man sau Wonder Woman aplicabile in HR.  Cum trasam strategiile intr-o companie? Cat de importanta este interactiunea cu top managementul si cum eficientizam acest proces? Devine HR-ul un business maker? La astfel de intrebari si nu numai aflam raspunsuri concrete si solutii practice de la reprezentanti ai companiilor de renume precum: KPMG, L’Oreal, Noerr, Lyst, McDonald’s sau Great People Inside. Agenda completa poate fi consultata pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

Franciza la nivel de HR si model de business cu McDonald’s Romania

Al doilea cel mai mare angajator la nivel mondial, prezent in peste 120 de tari de pe toate continentele, cu 1,5 milioane de anagajati, McDonlad’s formeaza cultura francizei si a practicii unitare de mai bine de 77 de ani. Ce face brandul sa se mentina in top? Cum recruteaza si care este traseul angajatului in companie, de la pozitia de entry level pana la pozitii de management? Despre aceste aspecte discutam cu reprezentantul McDonald’s Romania, la HR Summit Cluj.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Ligia Grigorean este Business Consultant la McDonald’s Romania, fiind resposabila de coordonarea activitatii operationale a restaurantelor subordonate. Lucreaza impreuna cu Store Managerii pentru a asigura aplicarea standardelor McDonald’s in toate restaurantele de care raspunde. Din  pozitia de Trainee Manager Ligia aduce un plus de experienta de invatare pentru tinerii aflati la inceput de cariera. Cu o experienta in domeniu de peste 19 ani, Ligia Grigorean discuta la Conferinta de Resurse Umane HR Summit Cluj despre studiul de caz de Programul de dezvoltare al Managerilor Trainee @ Mc’Donald’s Romania.

Fondatorul celei mai utilizate platforme de evaluare in HR din Romania, Sorina Bradea, vine la HR Summit Cluj-Napoca!

Sorina Bradea este antreprenor, trainer si consultant in cadrul Romarketing. Avand in portofoliu companii nationale, multinationale, dar si intreprinderi, aceasta coordoneaza activitati de inovare in business si resurse umane. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, Sorina discuta la HR Summit Cluj despre modalitatea de recrutare a generatiei Millennials, generatie care promite mult potential, dorinta de munca si implicare, dar care solicita o atentie sporita din partea recrutorilor.

Despre HR Summit – cea mai importanta platforma de Resurse Umane si Management

HR Summit Cluj-Napoca, eveniment organizat de Libero Events,  aduce in fata comunitatii clujene de HR reprezentanti din  companii de renume. Agenda conferintei cuprinde subiecte si tematici legate de relatiile de munca sub impactul practicii judiciare, analiza de retea organizationala in HR, talent management, beneficii pentru angajati sau mobilitatea fortei de munca.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Conferinta de Resurse Umane HR Summit Cluj-Napoca are loc in perioada 29-30 martie 2017, in incinta Impact Hub Cluj-Napoca. Prin structura sa, HR Summit Cluj-Napoca este o experienta complexa, avand in structura sa workshop-uri, prezentari, sesiuni de debate, zona expozitionala  si oportunitati de networking. Ultimele detalii despre speakei si agenda  pot fi gasite pe site-ul oficial al evenimentului: www.cluj.hrsummit.ro.

Conferinta este sustinuta de Mercer Marsh Benefits, Great People Inside, Popovici Nitu Stoica si Asociatii, Siveco Romania, Nestlers Group, Noerr, Black Card Events, HRM Force, Psychometric Systems, Hart Consulting, Edenred, Euro GSM, Kommio, Gentlab, United Business Center, Thomas International, Artwin.

Persoana de contact: Bianca Tritean
E-mail: bianca@liberoevents.ro

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.