Participă la cea de-a 27-a ediție a Topului Firmelor din România

0
84

Potrivit tradiţiei de 27 de ani, Consiliul Naţional al IMM-urilor din România (CNIPMMR) organizează în data de 8 noiembrie 2019, începând cu ora 9:30, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel evenimentul de business al anului, “Topul Firmelor din România”.

Evenimentul premiază anual companiile românești care au înregistrat performanțe economice notabile și au adus valoare comunității și economiei românești, tema acestui an fiind reprezentată de “30 de ani de libertate antreprenorială”.

În cadrul evenimentului, pe baza informațiilor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului, în funcție de profitul brut, cifra de afaceri, productivitate și performanța globală în afaceri, vom acorda mai multe categorii de premii: naţionale generale, naţionale, pe domenii de activitate – cod CAEN, regionale generale și județene, precum și premii speciale.

Aflați dacă sunteți în Top prin completarea formularului: https://forms.gle/8LTA8ZAMNqM7VSSQ9 (veți fi contactat de un reprezentant al CNIPMMR care vă va comunica locurile obținute în clasament).

Programul orientativ al evenimentului:

09.00 – 10.00: Înregistrare participanţi şi welcome coffee
10.00 – 10.10: Cuvânt de deschidere Florin Jianu, preşedintele CNIPMMR
10.10 – 10.20: Cuvânt de deschidere E.S. Klaus Iohannis, președintele României  (tbc)
10.20 – 13.00:  Decernare premii și discursuri
13.00 – 14.00:  Networking lunch

Participarea în cadrul evenimentului se face doar în baza achitării taxei de participare. Informații suplimentare: Iulia Hainăroșie, event manager, iulia.hainarosie@cnipmmr.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here