Peste 60 de companii din industria ospitalităţii expun la ROMHOTEL

0
352
Romhotel 2016 eveniment Romxpo

Chefi francezi renumiți susțin master class-uri la ROMHOTEL
între 17 și 20 noiembrie

Între 17 și 20 noiembrie, în Centrul Expoziţional Romexpo, are loc cel mai important eveniment din industria ospitalităţii, Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante – ROMHOTEL (www.romhotel.ro) .

Peste 60 de companii își prezintă ofertele de produse şi servicii specifice pieţei de HORECA, precum şi noutăţile apărute într-un domeniu în care calitatea este pe primul loc pentru consumator.

La cea de-a 24-a ediţie a ROMHOTEL vor fi prezente firme care oferă atât soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, cum ar fi: mobilier, decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering, fast-food, cât şi echipamente nou apărute, care se pot folosi în cadrul acestora, printre care:

  • de pregătire a preparatelor culinare,
  • de asigurare a igienei şi curăţeniei,
  • de întreţinere a reţelelor electrice şi de încălzire a acestor incinte, etc.

Romhotel 2016Eveniment Romexpo Romhotel 2016Evenimentul dă ocazia companiilor româneşti de a-şi promova soluţiile dedicate jucătorilor de pe piaţa de HORECA, prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali.

Pe parcursul desfășurării ROMHOTEL, vor avea loc seminarii și demonstrații culinare care ilustrează tendințele în gastronomia din România și de pe plan internațional.

Astfel, se vor desfășura master class-uri pe temele:

  • „Cum să punem în valoare fructele și legumele în preparatele culinare (design, artă și gust)”, susținute de Frederic Jaunault – campion mondial în sculptura în fructe și legume (carving), titlu obținut la concursul „Meilleur Ouvier de France Primeur 2011”.

“Cum sa fii un bun bucătar și macelar și cum să pui în valoare părtile tranșate și să le transformi în terine și alte produse de mezelărie”, susținute de Jacques Henrio – specialist „charcutier traiteur’’ (specialist în prepararea şi designul produselor şi preparatelor din carne), campion la „Meilleur Ouvrier de France 1986”, chef jurat în competiții culinare de prestigiu din Franța, membru al Academiei Culinare Franceze și ambasador al chefilor aparținând președinției Franței.

CITEȘTE ȘI:  COMUNICAT DE PRESĂ BIFE-SIM - august/septembrie 2018

RomHotel 2017De asemenea, în prima zi a ROMHOTEL  are loc  „Black Sea Food Summit”, primul eveniment regional care reunește atât „actorii” locali, cat si pe cei internaționali, din industria alimentației și de food service (servicii de catering), pentru a dezbate pe marginea soluțiilor ce derivă din teme precum:

  • lupta contra risipei alimentare : situație actuală, demersuri, politici si legi;
  • sisteme de management de reducere a risipei in industria Horeca si a alimentației publice;
  • protecția mediului din perspectiva selectării ambalajelor în mod inteligent.

Invitatul principal al Black Sea Food Summit 2016 este Arash Derambarsh (consilier municipal în Paris), inițiatorul legii contra risipei din Franța și inițiatorul în Comisia Europeană a proiectului aceleiași legi, la nivel european.

Pe parcursul expoziției, se desfășoară o serie de demonstrații și concursuri de latte art, dedicate barista, susținute de SCAE Romania – Asociația Română de Cafea de Specialitate.

Romexpo Romhotel 2016Concomitent cu Romhotel, în Centrul Expoziţional ROMEXPO (Pavilioanele C1-C3), se desfăşoară Târgul de Turism al României – ediţia de toamnă (www.targuldeturism.ro )

Programul de vizitare al expoziţiei ROMHOTEL:

  • 17-19 Noiembrie 2016, orele: 10.00-18.00
  • 20 Noiembrie 2016, orele: 10.00-16.00

Loc de desfăşurare: Pavilioanele C4 şi C5 Romexpo
Bilet intrare adulți/studenți:10 lei/zi

Intrare gratuita: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate
Biletele pot fi achizitionate si online, accesand aici platforma de bilete Romexpo.

Acces:
Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;
Auto: Portile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.
Tarif parcare: 3 lei/oră

Alte informații despre eveniment pot fi obtinute prin intermediul:

CITEȘTE ȘI:  Suntem in cautarea unui consultant junior in accesarea de fonduri guvernamentale si europene

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

Fondator si Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert in dezvoltarea afacerilor in plan national, international si managementul inovatiei, implicat proactiv in identificarea celor mai bune solutii, practici si unelte pentru dezvoltarea sustenabila si eficienta a companiilor, fie ca vorbim despre cele mai bune abordari de management, strategii de dezvoltare sau de instrumente si strategii de comunicare, marketing si vanzari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here