Tax & Finance Forum 10-11/18-19 Noiembrie 2016

0
406
Eveniment Tax Finance 2016

Contact: Mihaela Ciobanu
Companie: BusinessMark
Tel: +40 21 313 98 19
E-mail: mihaela.ciobanu@business-mark.ro

Tax & Finance Forum, conferința organizată de BusinessMark, a ajuns la cea de-a VI-a ediție. Evenimentul va avea loc pe 10-11 noiembrie la București, Hotel Radisson Blu și pe 18-19 noiembrie la Poiana Brașov, Hotel Bradul Ana Hotels.

Forumul va reuni experți în taxe și fiscalitate ai celor mai importante companii de consultanță prezente pe piața românească și factori de decizie din departamentele financiar-contabile ale celor mai importante societăți comerciale din România.

Ediția de la București va include o conferință, dar și seminarii de trei ore ce vor dezbate subiecte de interes pentru mediul de afaceri: noutăți și aspecte practice privind impozitul pe profit, aspecte practice privind ajustarea TVA vs. drept de deducere, noi abordări în inspecțiile fiscale cu privire la locul prestării TVA în lumina substanței economice a tranzacțiilor, campanii de marketing și promovarea vânzărilor – implicații fiscale și juridice.

Evenimentul de la Poiana Brașov va include slot-uri de aproximativ o oră cu prezentări și sesiuni de întrebări și răspunsuri. Printre subiectele dezbătute se numără: tendințe în fiscalitatea la nivel mondial și European, noua abordare OECD a taxării internaționale, noutăţi legislative în domeniul contabilităţii, preţurile de transfer, planului de acțiune al OECD privind BEPS, prețurile de transfer în slujba rezultatului financiar, regim fiscal societăți tip holding, structuri de finanțare, deductibilitate servicii, impozit pe clădiri, sponsorizări, rezerva legală, modul de declarare a ambalajelor pe lanțul de distribuție și impactul său asupra contribuțiilor la Fondul pentru Mediu, exportul de mărfuri– impactul asupra TVA, campanii de marketing și promovarea vânzărilor – implicații fiscale și juridice.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Printre speakerii implicați în acest proiect se numără:

 • MIHAELA MITROI, Partener PwC România, Coordonator al Departamentului de Consultanță Fiscală și Juridică, Vicepreședinte, Camera Consultanților Fiscali
 • DANIEL PANĂ, Director, Tax, Servicii Consultanță Fiscală, KPMG România
 • CIPRIAN GAVRILIU, Director, Departamentul Servicii Fiscale, Prețuri de Transfer, Deloitte România
 • CRISTINA GALIN, Tax Manager, EY România
 • LUISIANA DOBRINESCU, Partener, Dobrinescu Dobrev SCA
 • MITEL SPĂTARU, Tax Manager, FINEXPERT
 • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România
 • LOREDANA DĂNILĂ, Senior Manager, Servicii de contabilitate, KPMG România
 • GABRIELA POPESCU, Human Capital Manager, PKF Finconta
 • VLAD CRĂCIUN, Senior Manager, Servicii Consultanță Fiscală, KPMG România
 • CRISTINA OPREA, Senior Tax Consultant, FINEXPERT
 • ELENA GOGONEATA, Senior Tax Consultant, FINEXPERT
 • LUISIANA DOBRINESCU, Partener, Dobrinescu Dobrev SCA
 • LELIA GRIGORE, Avocat, Dobrinescu Dobrev SCA
 • ALEXANDRA LUNGEANU, Economist, Dobrinescu Dobrev SCA
 • MIHAI PETRE, Senior Manager, Customs & Global Trade, Deloitte România
 • ANA PUȘCAȘ, Manager, Servicii Consultanță Fiscală, KPMG România
 • LOREDANA DĂNILĂ, Senior Manager, Servicii de contabilitate, KPMG România

 Tax & Finance Forumva avea loc pe 10-11 noiembrie la București, Hotel Radisson Blu și pe 18-19 noiembrie la Poiana Brașov, Hotel Bradul Ana Hotels.

~ Participarea la eveniment echivalează cu 5 ORE DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ pentru membrii Camerei Consultanților Fiscali ~

Un eveniment BusinessMark organizat cu sprijinul Camera Consultanților Fiscali.

Partenerii evenimentului sunt: PWC, KPMG, Deloitte Romania, EY Romania, FinExpert, PKF Finconta și Dobrinescu Dobrev SCA.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Evenimentul are ca parteneri media: Jurnalul de afaceri, Promoafaceri, Business editors, Global Manager, Business Woman, StartUps, Business24, Ziare.com, Calendar evenimente, Legal Marketing, Avocatura.com, Transilvania Business, Finzoom.ro, Debizz, Administratie.ro, Roportal.ro, MLM News, Revista Valoarea, Bucuresteni.ro, Manager Express, Economia Online, Think Business, Chalbert, Antreprenor in Romania, Plan de afacere.ro, Rabbit Media și Vox Capital.

Pentru detalii si inscrieri, acceseaza  www.business-mark.ro  sau contacteaza-ne la  numerele de telefon (+40 ) 021 313 98 19 sau pe adresele de e-mail alice.mitru@business-mark.ro sau office@business-mark.ro.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B, oferind clientilor sai  modele de dezvoltare complexe, conectandu- i in mod direct cu mediul de afaceri si creand oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business  matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here