Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate

0
115

Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) anunță lansarea concursului “Premiile LSRS pentru Excelență Academică în Străinătate”, cara va fi premiat în cadrul Galei Studenților Români din Străinătate, ediția a XI-a. Înscrierile pentru concurs au loc până pe 27 noiembrie 2019.

Pentru a se putea înscrie pentru una dintre cele opt categorii ale Premiilor LSRS, orice student sau absolvent român care a studiat în străinătate (inclusiv prin programele Erasmus) sau în țară, în decursul anului academic 2018-2019, trebuie să își depună candidatura (numai online), accesând https://bit.ly/2pxkfvm.

De asemenea, LSRS oferă posibilitatea ca, prin completarea unui formular de recomandare, orice persoană să poată nominaliza anonim, pentru Premiile LSRS 2019, studenți sau absolvenți români din străinătate și din țară. Formularul de recomandare este disponibil la: http://bit.ly/2lKMO6J.

Jurizarea candidaturilor se realizează în două etape: etapa preselecției, în care laureații edițiilor precedente ale Premiilor LSRS decid finaliștii pentru fiecare categorie de concurs; și etapa finală, în care juriul, compus din personalități ale mediului academic și societății civile, desemnează câștigătorii Premiilor LSRS 2020. Accentul se va pune pe activitatea academică și pe activitățile extracurriculare.

CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

În special pe plan academic, se vor lua în considerare rezultatele notabile și mențiunile speciale în domeniul de studiu, activitățile științifice, cum ar fi publicare de articole, cărți, lucrări în domeniul de specialitate, proiecte de cercetare, participare la sesiuni științifice și creația artistică. Pentru activitățile extracurriculare vor fi luate în considerare atât activitățile sociale, cât și cele personale realizate în anul academic 2018-2019.

Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul celei de-a unsprezecea ediții a Galei Studenților Români din Străinătate, din 7 ianuarie 2020, ce va avea loc la Palatul Parlamentului. La eveniment vor participa studenți și absolvenți români, membri ai comunității academice din țară și străinătate, precum și personalități din diverse domenii de activitate. De asemenea, evenimentul va marca celebrarea celor unsprezece ani de activitate ai Ligii Studenților Români din Străinătate, dar și abordarea unei noi viziuni strategice a organizației, cu ocazia intrării în cea de-a doua decadă a existenței sale.

Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați: https://lsrs.ro/gala-lsrs-2020/ sau vizitați www.facebook.com/lsrs.romania/.

CONTACTE IMEDIATE
Alexandra ANTOFI
Project Manager Gala LSRS 2020
alexandra.antofi@comunicare.lsrs.ro
+40 725 736 000

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Andrada IONESCU
Vicepreședinte LSRS – Comunicare
andrada.ionescu@lsrs.ro
+40 747 494 095

DESPRE LSRS
Liga Studenților Români din Străinătate (LSRS) oferă studenților și absolvenților români de peste hotare un cadru deschis de dialog și acțiune. LSRS promovează inițiativa, profesionalismul și solidaritatea membrilor săi, ca reprezentanți de valoare ai României, și o atitudine pozitivă față de perspectivele reorientării lor spre țară. Obiectivul principal al LSRS este de a apăra și promova drepturile și interesele academice, profesionale, sociale, civice și culturale ale membrilor săi, precum și de a sprijini contribuția lor la dezvoltarea României. LSRS este o organizație neguvernamentală, apolitică și echidistantă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.