Proiecte noi The Woman în această toamnă

0
87

Începând cu anul 2012, The Woman a reunit cele mai influente femei din aproape toate domeniile de activitate, devenind pe rând, mediu de dezbatere, cadru pentru prezentări și workshop-uri pe teme precum antreprenoriat, management, stil de viață, tehnologie sau educație. The Woman reprezintă acea femeie puternică, educată și cu încredere de sine, care are curajul de a fi propriul său model și care tinde către cea mai bună versiune a sa. Este o oportunitate de dezvoltare personală, profesională, motivație și inspirație.

Compania The Woman ajută femeile implicate în comunitate să-și realizeze adevăratul potențial, cu misiunea de a traduce ideile în acțiuni concrete, de aceea continuă seria evenimentelor cu The Woman Connect, The Woman after 5pm Oradea, respectiv Iași și The Woman Gala Awards..

Networking after 5pm

Sezonul din toamnă începe cu evenimentele The Woman after 5pm. Primul eveniment are loc în 27 septembrie, la Oradea – Hotel Ramada, iar în 11 octombrie comunitatea se reunește la Palas Mall, Iași.

The Woman after 5pm, eveniment conex The Woman Leadership Conference, aduce publicului din Oradea și Iași speakeri de top și femei antreprenor de succes și creează contextul ideal pentru networking, prin conceptul de afterwork. După o zi încărcată la birou, femeile au oportunitatea de a întâlni oameni noi și entuziaști, parte din comunitatea The Woman, cu care să se cunoască, să facă schimb de idei și să stabilească parteneriate noi.

https://thewoman.ro/locations/the-woman-after-5pm-oradea/
https://thewoman.ro/locations/the-woman-after-5pm-iasi/

Celebrăm femeile lider!

Seria evenimentelor continuă cu The Woman Gala Awards, în 23 noiembrie, la Cinema Florin Piersic, Cluj–Napoca. În cadrul galei sunt celebrate femeile remarcabile care și-au asumat riscuri, au depășit limite și care au avut un impact pozitiv în comunitatea din care fac parte, reușind să inspire și să educe prin multă pasiune și dedicare. Aceste femei sunt aliate în misiunea The Woman de a educa, de a dezvolta și a inspira femeile în fiecare etapă e carierei lor.

CITEȘTE ȘI:  START-UP NATION 2018: Firmele de consultanță vin în sprijinul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat cu o analiză obiectivă asupra efectelor grilei propuse spre consultare publică

Deconectare de la wi-fi, reconectare cu natura- ultimele înscrieri

Ritmul alert în care atingem obiective profesionale poate fi stresant și epuizant uneori. De ce să nu oferim minții și corpului o atenție deosebită într-un retreat de relaxare, departe de mediul agitat al vieții de zi cu zi?

The Woman Connect este mini-concediul dedicat femeilor care are loc în 10-12 august, la Theodora Golf Club. Complexul modern de golf este situat în inima Transilvaniei și are cel mai lung parcurs din Europa. The Woman Connect înseamnă 3 zile de relaxare, conectare și inspirație în natură: 30 de femei lider pun pauză deadline-urilor, se bucură de activități în aer liber și se reconectează la propriile nevoi.

Meditație, golf, mișcare în aer liber și workshopuri practice despre descoperirea stilului vestimentar, piesele – cheie ale unei garderobe și tehnici de relaxare și împrietenire cu stresul sunt doar câteva dintre momentele pregătite. Mai sunt doar câteva locuri disponibile, iar înscrierile se realizează pe: https://thewoman.ro/registration/.

Manifestare complexă și îndrăzneață, feminină, nicidecum feministă, extinsă pe mai multe

planuri, The Woman cuprinde în acest an: The Woman Connect | The Woman after 5 pm | Gala Awards

#TheWoman: (sf) amplificator de voci și promotor al ideilor care au schimbat lumea prin manifestarea ambițioasă a femeilor lider

Companiile care susțin dezvoltarea educației în România precum și aceste evenimente sunt:

Powered by: Raiffeisen Bank
Parteneri: NIVEA, Answear, Cupe Menstruale, Theodora Golf Club, Subway, Hotel Ramada Oradea, Aegon, Autonom Rent-a-car
Wine Partner: Cotnari
Travel Partner: Turkish Airlines
Print Partner: Mindshop

Persoane de contact:
Oana Ungur
Project Manager The Woman
Contact: 0773 392 394, oana.ungur@liberoevents.ro

CITEȘTE ȘI:  Cu ambele mâini pe Inteligența Artificială & Big Data

Iulia Pascal
PR& Marketing Manager The Woman
Contact: 0728 037 125, iulia@liberoevents.ro

Fondator si Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert in dezvoltarea afacerilor in plan national, international si managementul inovatiei, implicat proactiv in identificarea celor mai bune solutii, practici si unelte pentru dezvoltarea sustenabila si eficienta a companiilor, fie ca vorbim despre cele mai bune abordari de management, strategii de dezvoltare sau de instrumente si strategii de comunicare, marketing si vanzari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here