Respect pentru senectute!

0
333

Începe SENIOR EXPO, eveniment dedicat vârstei a treia

Târgul dedicat seniorilor are loc între 31 mai și 3 iunie, la ROMEXPO (pavilion B1).

SENIOR EXPO este o manifestare dedicată părinților, bunicilor și celor care vor să le ofere acestora produse și servicii dedicate unui stil de viață sănătos și lipsit de grijile specifice vârstei.

La eveniment expun companii din România, producătoare, importatoare și distribuitoare de:

  • servicii și dispozitive medicale
  • servicii turistice și terapeutice
  • asigurări
  • produse de îngrijire corporală si consumabile
  • produse cosmetice dedicate vârstinicilor
  • testare auditiva si oftalmologica

Printre expozanți, sunt prezente și firme care comercializează dispozitive medicale, în special aparate auditive și accesoriile aferente.

Primul aparat auditiv apărut  în lume, care se conectează direct la toate telefoanele mobile și la device-urile cu bluetooth, va putea fi achiziționat de la standul Clarfon. Compania expune la SENIOR EXPO: dispozitive de protezare auditivă și audiometrie, aparate auditive, servicii de optică medicală, ochelari, canule traheale, implant cohlear.

Vizitatorii au parte pe parcursul expoziției de reduceri de 50% din prețul de listă  la aparatele auditive  și 25% la achizționarea de ochelari.

În cadrul SENIOR EXPO se promovează la standurile specializate soluția protezării auditive bilaterale, care este una normală și naturală, folosită în Europa și Statele Unite, cu beneficii mari asupra audiției: cu două aparate, posesorul aude mai clar, de la distanță mai mare, iar sunetul este complet și se realizează, astfel, un echilibru auditiv, spre deosebire de protezarea unilaterală. Pentru cei ce acceptă această soluție, la SENIOR EXPO se poate achiziționa cel de-al doilea aparat auditiv la promoții speciale, cu 50% discount.                                        Sursa foto: Clarfon

CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Lansarea serviciului de teleasistență, Butonul Roșu, la nivel național

Cei interesați se pot informa și pot achiziționa la SENIOR EXPO servicii de teleasistență sub forma de abonamente lunare, de diferite tipuri, în funcție de necesități, abonamentul „Prevenție” (18 lei/lună) sau abonamentul „GPS” cu geolocalizare (de la 24 lei/lună)

Compania Teleasistență Group expune și tehnologii (telefoane și dispozitive periferice) compatibile cu serviciul Butonul Roșu. Acestea pot aduce mari beneficii și persoanelor active, în caz de urgență, prin transmiterea datelor socio-medicale relevante către echipa de intervenție, care va intervene și va aplica protocolul necesar cazului respectiv. La SENIOR EXPO vor avea loc două lansări la nivel national, foarte importante, cea a serviciului de teleasistență și lansarea telefonului cu buton de panică dedicat vârstnicilor. De asemenea, vizitatorii pot asista la prelansarea dispozitivului „MyGuardian”, unul de alerta, dotat cu sensor care anunță când o persoană a căzut.

Abonamentele Butonul Rosu sunt oferite pe perioada evenimentului cu un discount de 20%.

Acest serviciu salveaza vieti printr-o simpla apasare de buton, fiecare având în familie persoane care au nevoie de aceasta protectie 24 de ore din 24.

Sursa foto: Teleasistență Group

La SENIOR EXPO se pot achiziționa și produse cosmetice dedicate vârstinicilor: creme hidradante, șampoane, balsamuri,  precum și gama completa Seni, cu produse pentru incontinență.

Sursa foto: Seni.ro

Cu game complete de îngrijire a incontinenței vin și cei de la Tena,  prezentând produse realizate în functie de nevoi: produse pe baza de tehnologii inovatoare, special destinate femeilor, bărbaților, produse unisex, atât pentru persoane active, cât și persoane imobilizate la pat, precum și produse complementare cum ar fi cele cosmetice.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Sursa foto: Tena

SENIOR Expo promovează și activități sportive și de relaxare dedicate celor în vârstă, pentru a le oferi acestora ocazia de a socializa și de a fi consiliați de specialiștii din domeniu.

Seminarii și conferințe despre condiția vârstinicilor în România

Pe parcursul evenimentului vor avea loc o serie de activități conexe seminarii, prezentări, conferințe, pe teme ca: locul și rolul pensionarilor în societatea românească, soluții de teleasistență, îngrijirea pacientului cu tulburări neurocognitive, neuroimagistica și diagnosticarea precoce a tulburărilor neurocognitive.

Mai multe informații despre manifestările conexe susținute de Asociația Naționala a Pensionarilor din România, Societatea Română Alzheimer și Teleasistență Group se pot accesa pe http://www.senior-expo.ro/manifestari-conexe

Intrarea la SENIOR EXPO este liberă.

Program de vizitare:

  • 31 mai – 2 iunie (joi – sâmbătă): 10:00 – 18:00
  • 3 iunie (duminică): 10:00 – 16:00

Loc de desfășurare: pavilionul B1

Accesul vizitatorilor:

  • Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expoziției si Strada Parcului;
  • Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif acces parcare: 3 lei/oră

Mai multe informații, pe:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.