STARTUP NATION 2018 Implementarea proiectului pas cu pas – lansare de carte

0
495

STARTUP NATION 2018
Implementarea proiectului Pas cu Pas

Dacă vrei să oferi toate șansele de reușită proiectului tău finanțat prin programul Startup Nation 2018 …indiferent de industria în care urmează să activezi, oportunitatea pe care ți-o prezentăm în continuare se va dovedi una dintre cele mai importante pentru tine.

Îți vom prezenta de ce în câteva minute.

Dar înainte de toate …. un Disclaimer

Chiar dacă am încercat să abordăm cele mai multe dintre problemele legate de implementare sau monitorizare, cu siguranță nu le-am cuprins pe toate. Implementarea fiecărui proiect este unică, personalizată și este responsabilitatea ta, în calitate de beneficiar, să te asiguri că respecți regulile programului și prevederile legale astfel încât finanțarea obținută să își asigure un business de succes.

Acestea fiind spuse…cu permisiunea ta vom trece mai departe să-ți prezentăm…

EXACT CE PRIMEȘTI

Această carte este extrem de diferită față de tot ce ai citit și studiat până acum pentru că este mai mult un “ghid din teren” pentru implementarea cu succes a unui proiect finanțat prin programul Startup Nation.

Motivul pentru care spunem acest lucru este faptul că nu există informație de umplutură. Încă din primele pagini sunt redate informații concrete, arătându-ți exact ce trebuie să faci, cum să faci, când să faci și de ce să faci.

În plus, este foarte ușor de citit.

La doar 56 file, poți parcurge întreg materialul într-o singură după-amiază.

Și vei primi întreaga “metodologie” pe care noi o folosim pentru implementarea unor proiecte de succes finanțate prin Startup Nation.

Mai jos îți prezentăm doar o fracțiune din ceea ce vei găsi în cadrul cărții STARTUP NATION 2018 – Implementarea proiectului Pas cu Pas și ce ar putea însemna aceasta pentru viitorul noii tale afaceri:

✔ CEL MAI IMPORTANT: spre deosebire de restul beneficiarilor care nu au la îndemână acest ghid, te asiguri că nu faci o greșeală care te poate costa întreaga finanțare…plus dobândă.

Cum?

Tot ce trebuie să faci este să acorzi atenție fiecărei informații prezentate în carte astfel încât să te asiguri că nu faci greșeli capitale care pot conduce la rezilierea acordului de finanțare. (vezi pagina 17)

✔ MECANISME FINANCIARE prin care se obține finanțarea.

După semnarea acordului de finanțare, se poate trece la implementarea planului de afaceri, însă mai întâi trebuie să știi cum vei primi banii și ce mecanism financiar poți alege.

În sesiunea din 2017, foarte mulți beneficiari au „ratat” implementarea pentru că nu au înțeles faptul că banii nu intră automat în contul firmei după semnarea acordului de finanțare.

În ediția 2018, avem însă și o prevedere legată de posibilitatea obținerii unui avans, având astfel la dispoziție acum 4 tipuri de mecanisme financiare pentru implementarea proiectului (detalii la pagina 20)

ATENȚIE LA TERMENE! Un număr mare de antreprenori au constatat în procesul de implementare că nu erau la curent cu termenele obligatorii pentru realizarea unor acțiuni în relația cu Agenția sau că au fost informați greșit de terțe persoane.

Află exact care sunt termenele de transmitere a cererii de rambursare și ce trebuie să însoțească această cerere pentru a fi validă.

Vezi care este diferența dintre cererea de plată și cererea de rambursare.

Studiază particularitățile achiziției de echipamente din străinătate înainte de a te decide să cumperi de la furnizorii străini și află ce trebuie să verifici la furnizorii străini înainte de a efectua achiziția (totul la pagina 26)

La pagina 14 afli exact ce documente trebuie să pregătești în original la semnarea Acordului de Finanțare și ce termene de valabilite trebuie să aibă.

Implementează corect proiectul pentru a te bucura până la capăt de finanțarea obținută…și intră în rândul antreprenorilor de succes dezvoltându-ți afacerea și brandul, în timp ce alții rămân și se întreabă unde au greșit de au ajuns să returneze banii către Stat sau…care încă așteaptă să primească banii în contul firmei fără să întreprindă vreo acțiune în acest sens.

✔ Principiul celor 3 E pe care trebuie să-l iei în considerare IMEDIAT ce începi procesul de achiziție și care te ajută să eviți solicitarea de către AIMMAIPE a unor clarificări sau refuzarea plății. (detalii la pagina 36).

✔ 12 pași de urmat în procesul tău de achiziție, reprezentați schematic pentru ca tu să-i poți bifa pe măsură ce îi urmezi și explicați de în detaliu, pas cu pas, pentru ca tu să înțelegi exact ce trebuie să faci, când trebuie să faci, în ce ordine să o faci și la ce aspecte să acorzi atenție pentru a fi în conformitate cu procedura de implementare.

FURĂ MESERIE: îți punem la dispoziție modelele de documente pe care noi în calitate de consultanți le utilizăm în procesul de implementare și pe care foarte mulți consultanți ar vrea să pună mâna.

✔ Începând cu pagina 82 deslușim misterul legat de persoanele defavorizate și îți prezentăm exact care sunt categoriile de persoane defavorizate conform legislației în vigoare, de ce documente justificative ai nevoie pentru a dovedi încadrarea în una dintre aceste categorii și care este procedura de înlocuire a angajaților.

Cele mai multe întrebări primite în cadrul webinariilor pe care le-am realizat pentru sesiunea din 2018 au fost legate de categoria de persoane defavorizate, tocmai de aceea am vrut să clarificăm în detaliu subiectul în cartea noastră.

CITEȘTE ȘI:  NASA, Mobileye, WPP, Grab, PepsiCo, Indiegogo, si multi altii vin la Techsylvania - cel mai important eveniment de business și tehnologie din Europa de Est

Dacă în proiectul tău ai prevăzute persoane defavorizate, iar pe pozițiile acestea faci o singură angajare a unei persoane care nu face defapt parte din categoriile prezentate, înseamnă încălcarea termenilor contractuali cu Autoritatea și va trebui să dai toți banii înapoi.

✔ ASIGURĂ ECHIPAMENTELE prin obținerea poliței de asigurare împotriva tuturor riscurilor, cesionată în favoarea AIMMAIPE sau a băncii partenere, vezi la ce termen trebuie să o reînnoiești obligatoriu și care sunt elementele obligatorii pe care asigurarea trebuie să le conțină. (detalii la pagina 85)

Schimbarea locului de implementare sau schimbarea punctului de lucru poate reprezenta un element foarte delicat, dacă nu știi ce implicații are și ce acțiuni trebuie să întreprinzi. Îți explicăm pas cu pas ce trebuie să faci, pe cine să anunți și de ce documente suplimentare ai nevoie.

CHIAR DACĂ TOATĂ LUMEA ȘTIE DESPRE PLĂCUȚELE INFORMATIVE

Nu toți cunosc exact caracteristicile specifice pe care acestea trebuie să le îndeplinească, unde trebuiesc plasate și care este sursa de unde se poate obține varianta grafică aprobată.

✔ Află cum să-ți ușurezi munca astfel încât la momentul realizării decontului să nu ai niciun stres suplimentar. Dacă respecți recomandările privind achizițiile prin proiect și indicațiile puse la dispoziție în carte la pagina 88, vei descoperi că BIROCRAȚIA este un MIT și te vei departaja de restul antreprenorilor care afirmă că Startup Nation este o mare bătaie de cap din cauza birocrației.

Lipsa unui plan de organizare și nerealizarea la timp a unor acțiuni atrage de la sine nevoia investirii unui timp mult mai mare în momentele cheie care pot fi cruciale pentru succesul implementării proiectului tău. Tocmai de aceea am decis să venim în sprijinul tău prin elementele de acest gen inserate prin toate capitolele acestui ghid.

✔ Nu lăsa pe mâine ce poți face azi se aplică în special atunci când vorbim despre autorizarea codului CAEN pentru care ai obținut finanțarea. Nu este suficient doar să îl ai în actul constitutiv, asigură-te că respecți aspectele prezentate la pagina 89 înainte de a depune dosarul de decont.

Și asta nu este tot….

Vei descoperi în cartea noastră tot la această pagină care sunt…..

ELEMENTELE OBLIGATORII PE CARE TREBUIE SĂ LE CONȚINĂ DOSARUL TĂU DE RAMBURSARE SAU CEREREA TA DE PLATĂ

Vei descoperi elemente de detaliu pe care nimeni altcineva nu ți le va spune, pentru că o parte dintre acestea se învață din practică.

Îți vom dezvălui….

Ce trebuie să depui la dosar în cazul unei FRANCIZE și dovada existenței cărui document trebuie să o faci.

Necesarul la dosar pentru LICENȚE și mai ales pentru SOFTWARE-ul LA COMANDĂ.

Am cuprins de asemenea totul despre etichetarea ecologică, cursurile de dezvoltare a abilităţilor antreprenoriale și multe altele necesare la dosar.

La pagina 93 aflii pas cu pas cum se face depunerea documentației de decont și ce trebuie să scrii pe foaia pe care o vei lipi pe plicul sigilat pe care va trebui să-l depui la sediul AIMMAIPE de care aparții.

SUNTEM ALĂTURI DE TINE
PÂNĂ LA FINAL

Prin intermediul acestui ghid detaliat, îți punem la dispoziție inclusiv modele pe care noi le folosim cu succes în implementare pentru:

  • Cerere-Tip De Rambursare A Ajutorului De Minimis
  • Cerere De Plată A Ajutorului De Minimis
  • Cerere De Rambursare Aferente Cererii De Plată
  • Cerere De Avans
  • Formularul De Decont
  • Declaraţie Privind Activele Achiziționate

Și mai mult decât atât…

Îți prezentăm pas cu pas Obligațiile Pe Termen Lung – Perioada De Monitorizare. Din momentul primirii plății de la Autoritate, se consideră că s-a încheiat perioada de implementare și ai intrat în etapa de monitorizare.

Vezi care sunt obligațiile tale în această perioadă la pagina 106.

Implementarea proiectului Startup Nation 2018 nu se face după ureche…

EXISTĂ UN SISTEM SPECIFIC

Pe care noi ți-l prezentăm în detaliu, pas cu pas, pe tot parcursul acestei cărți. Această carte ne-am propus să reprezinte un GHID în care am urmărit să atingem două obiective:

  1. Să îți oferim o schemă călăuzitoare ușor de parcurs, care să îți explice pas cu pas toate etapele de urmat;
  2. Să îți recomandăm cea mai sigură abordare a implementării pentru a preîntâmpina eventuale probleme, neînțelegeri sau suspiciuni în implementarea proiectului, astfel încât să fii pregătit pentru orice clarificare sau control din partea AIMMAIPE.

În plus față de această carte, vrem să-ți facem cunoscut faptul că ne poți contacta direct dacă întâmpini probleme sau dacă dorești să apelezi la specialiști pentru implementarea proiectului tău.

De-a lungul anilor, am scris și implementat un număr foarte mare de proiecte pe zona de antreprenoriat, finanțate din fonduri guvernamentale sau structurale.

UITE CE TREBUIE SĂ FACI MAI DEPARTE

“Costul” acestei cărți este de doar 125 lei și o poți primi fizic în termen de maxim 2 săptămâni de la efectuarea comenzii.

De ce doar 125 lei?

Pentru că deși este o carte de specialitate, a cărei valoare este mult mai mare, am decis să ți-o punem la dispoziție la un cost accesibil astfel încât achiziția cărții să reprezinte un prim pas în relația dintre noi.

CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Este șansa noastră de a-ți demonstra faptul că deținem cunoștințe de o reală valoare în domeniu, suntem atenți la detalii și la calitatea lucrurilor pe care le oferim clienților noștri și lucrăm cu profesionalism în calitate de experți în accesarea de fonduri nerambursabile și nu numai.

Sperăm din tot sufletul că vei aprecia această carte și că intrarea în posesia ei va reprezenta începerea unei relații comerciale cu noi pentru următorii ani ce vor urma.

După cum vei vedea în descrierea profilelor noastre de autori, deținem expertiză în accesarea mai multor finanțări iar afacerea ta poate beneficia, în viitor, de noi șanse de dezvoltare pentru a depăși stadiul de la Startup prin accesarea unui alt program de finanțare sau prin apelarea la restul serviciilor din portofoliul nostru.

TIMPUL ESTE ESENȚIAL

Iată de ce spunem asta.

Într-un fel, noi pierdem destul de mult prin vânzarea acestei cărți la prețul la care este pusă la dispoziție acum. Și am depus eforturi să lansăm această carte exact în momentul în care tu vei avea cea mai mare nevoie de ea.

Aspectele prezentate în carte reprezintă expertiza noastră ca și experți, expertiză pe care foarte puțini vor să o ofere la un preț atât de mic cu riscul de a ajunge, dacă putem spune așa, pe mâinile concurenților.

Și totuși, de ce am hotărât să o facem?

Simplu.

Vrem să-ți creezi o impresie foarte bună despre noi, astfel încât poate într-o zi vei dori să faci din nou afaceri cu noi.

Da, avem mai multe produse și servicii de care ai putea fi interesat ca antreprenor.

Suntem extrem de încrezători că vei aprecia această carte atât de mult încât vei vrea să încerci și alte servicii și produse pe care le oferim. Suntem destul de direcți după cum vezi.

ACEASTA ESTE CU ADEVĂRAT O OPORTUNITATE PE CARE NU TREBUIE SĂ O RATEZI, AȘADAR COMANDĂ CARTEA CÂT ÎNCĂ ESTE ÎN STOC

Dacă ai ajuns până în acest punct, îți mulțumim pentru timpul investit în parcurgerea mesajului nostru și așteptăm să auzim vești de la tine curând!

Mai jos suntem onorați să ne prezentăm în fața ta:

Dr. Alina Anton

Dr. Alina Anton are experiență de peste 10 ani în business internațional lucrând cu companii de top pentru obținerea de finanțări direct de la Comisia Europeană (prin programele FP7, Orizont 2020, AAL, Celtic-Plus portofoliu de peste 4.5mil euro), finanțări structurale în România și Europa Centrală și de Sud-Est și finanțări nerambursabile.

Andreea Szabo

Andreea Szabo are experiență de peste 8 ani în managementul unei firme de consultanță, cu un portofoliu de peste 8 mil EURO obținuți pentru beneficiari privați din finanțări structurale în România și peste 60 de proiecte aprobate prin Startup Nation 2017.

Sorin Dumitru

Sorin Dumitru este fondatorul portalului de afaceri www.antreprenorinromania.ro și deține o experiență de peste 15 ani în dezvoltarea de afaceri în plan național și internațional, accesarea de finanțări în domeniul inovației și câștigarea de licitații și implementarea de proiecte internaționale.

PS: Dacă ești una dintre persoanele acelea, ca și noi :), care nu au răbdare să citească tot și își mută atenția pe finalul paginii de prezentare, uite care este oferta noastră pentru tine:

Îți punem la dispoziție o carte cu 56 de file care prezintă pas cu pas ce trebuie să faci pentru implementarea cu succes a proiectului tău finanțat prin programul Startup Nation 2018 și care sunt aspectele pe care le știm din practică ca urmare a implementării unui număr mare de proiecte de succes pentru clienții noștri în calitate de consultanți.

Toate acestea le obții pentru doar 125 lei.

(Acest preț reprezintă exact jumătate din cât ți-ar cere cel mai probabil pe o ședință un consultant de business din piață pentru a discuta despre proiectul tău, timp în care nu ai reuși să acoperi nici măcar unul din capitolele prezentate în carte)

*** Îți stăm de asemenea la dispoziție și ne poți contacta dacă întâmpini probleme sau dacă dorești să apelezi la specialiști pentru implementarea proiectului tău finanțat prin Startup Nation 2018.

Comandă acum cartea. Suntem siguri că nu vei regreta.

DISCLAIMER: Chiar dacă am încercat să abordăm cele mai multe dintre problemele legate de implementare sau monitorizare, cu siguranță nu le-am cuprins pe toate. Implementarea fiecărui proiect este unică, personalizată și este responsabilitatea ta, în calitate de beneficiar, să te asiguri că respecți regulile programului și prevederile legale astfel încât finanțarea obținută să își asigure un business de succes. Dacă nu ești de acord să accepți acest lucru, atunci te rugăm SĂ NU ACCESEZI ACEASTĂ OPORTUNITATE. 

În încheiere, îți dorim mult succes pe calea pe care ai ales-o și sperăm ca afacerea ta să fie una din categoria Poveștilor de succes ale Startup Nation.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.