Techsylvania aduce în premieră în România oameni – cheie din companii precum MongoDB, Missouri Star Quilt Company, Indiegogo și Humbition, dar și un fost membru al faimoase trupe Major Lazer.

0
72

În 2023 Techsylvania aniversează a 10-a ediție și pregateste un eveniment in-person care redefinește conceptul conferințelor de tehnologie din Europa de Est. Evenimentul din Cluj se află mereu pe agenda celor care vor să fie cu un pas înaintea tendințelor și să își îmbogățească cunoștințele de produs, tehnologii sau business de la lideri din domeniu. 

A 10-a ediție Techsylvania într-o locație aniversară
În 7 si 8 Iunie CEO, fondatori, directori executivi, investitori și experți tehnici de calibru ai celor mai de succes companii de tehnologie din lume vor fi prezenți la Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative din Cluj-Napoca. Aici vom găsi o comunitate creativă unde inovația, educația și dezvoltarea și-au găsit, toate, loc. 

Formatul evenimentului

Așa cum ne-au obișuit, organizatorii Techsylvania pregătesc 2 zile de conferință cu peste 50 de speakeri de renume, workshopuri hands-on dedicate specialiștilor în tehnologie, sesiuni de Q&A cu cei mai relevanți invitați și evenimente dedicate startup-urilor – toate centrate în jurul oportunităților de a inova. 

Un alt focus îl reprezintă oportunitățile de conectare cu parteneri de business, care este facilitat în cadrul B2B Matchmaking Area sau Executive Roundtables. Participanții care optează pentru aceste secțiuni, au oportunitatea de a discuta cu fondatori, investitori sau membri ai unor companii de top, despre ultimele trenduri din industrie sau posibilitatea de a colabora. 

CITEȘTE ȘI:  HR Uncovered 2023. Specialiști români și internaționali vorbesc, pe 22 septembrie, la București, despre poveștile de HR din spatele brandurilor

O săptămână întreagă de evenimente satelit

După o perioadă grea pentru evenimentele de peste tot, Techsylvania celebrează a 10-a ediție cu o serie de evenimente live unde participanții au șansa de a se conecta cu alți profesioniști, de a se relaxa sau de a-și aprofunda cunoștințele. 
Toate aceste evenimente se desfășoară în proximitatea Techsylvania și vor crea un circuit al tehnologiei între 5 și 11 Iunie. 

Primele nume care vor urca pe scena Techsylvania:
Mark Porter – CTO of MongoDB
Alan Doan – Fondatorul unei companii de 100 de milioane de dolari, Missouri Star Quilt Company
Slava Rubin – Fondatorul Indiegogo și Humbition
Chris Leacock aka Jillionaire – Un faimos DJ si producător de muzică și fost membru al faimoasei trupe Lazer Major.

Bilete Early Bird
Biletele se pot găsi la un preț mult mai accesibil, începând de la €49, pentru perioada Early Bird. Această perioadă mai este valabilă până în 1 Martie, după aceea urmează o creștere a prețului biletelor.
Se pot achiziționa direct de pe site-ul Techsylvania, accesând https://techsylvania.com/tickets/ 

CITEȘTE ȘI:  Cea mai mare expo-conferință de IT&C – DevTalks Romania– vine toamna aceasta în orasul tau, Cluj-Napoca, cu peste 1200 de programatori

Techsylvania este cea mai mare platformă de creștere prin tehnologie din România și unul dintre cele mai semnificative evenimente de tehnologie din Europa de Est. Specialiști din întreaga lume dezbat idei revoluționare, într-un spațiu care facilitează interacțiuni valoroase între companii mari din România, antreprenori, startup-uri și fonduri de investiții. Evenimentul a fost creat în 2014 de către Oana Petruș și Vlad Ciurcă. Numărul participanților la eveniment crește anual, la ultima ediție fiind prezenți peste 5 000 de participanți. 

Mai multe informații și updates aici:
https://techsylvania.com/| FB: Techsylvania | Twitter: @techsylvania| Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here