Acasă IDEI DE AFACERI

IDEI DE AFACERI

Idei de afaceri reprezintă o categorie specială pentru cititorii noștri, întrucât participă la stimularea creativității și a spiritului antreprenorial. Ideile de afaceri au fost selectate de către specialiștii portalului nostru de afaceri ținând cont de nevoile consumatorilor.

Obiectivul nostru constă în stimularea dezvoltării unor domenii unde cererea este în creștere iar potențialul tău de a înregistra succes cu aceste idei de afaceri să fie unul foarte mare. Ținem cont de strategiile de dezvoltare economică a României și de nișele de piață ce necesită stimulare din partea entităților cu influență pentru a cunoaște o dezvoltare sănătoasă și sustenabilă. Dacă ai o idee de afacere despre care vrei să scriem, nu ezita să ne lași un mesaj în secțiunea de comentarii sau în formularul de contact.

10 Idei de afaceri usor de invatat, inteles si implementat pentru tinerii absolventi

Ideea articolului a aparut in urma interactiunii cu profesorii care s-au inscris in "Grupul pentru Educatie Antreprenoriala" si au raspuns intrebarilor adresate pentru a deveni membri. Acestia si-au exprimat interesul pentru informatii pe care sa...

ULTIMELE STIRI

TREBUIE SA CITESTI