Bucharest Start-up City
vezi cum poți participa la dezbaterea publică a proiectul de act normativ
Bucharest Start-up City se află începând cu data de 13.03.2019 în dezbatere publică, pentru o perioadă de 30 de zile lucrătoare (mai exact până la data de 25 aprilie 2019), timp în care se pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectele de acte normative supuse dezbaterii publice.
Această procedură este în conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, republicată și aduce la cunoștintă publică proiectul de act normativ „Proiect de hotărâre privind aprobarea schemei de ajutor de minimis aferentă programului de interes public local Bucharest Start-up City precum și a modelului de acord de finanțare încheiat cu beneficiarii finali.
Potrivit art. 7, alin 2. din legea mai sus menționată, „Anunțul referitor la elaborarea unui proiect de act normativ va fi adus la cunoștință publicului, în condițiile alin. (1), cu cel puțin 30 de zile lucrătoare înainte de supunerea spre avizare de către autoritățile publice…”
Așadar, iată modalitățile prin care, în calitate de viitor beneficiar Bucharest Start-up City, poți participa la dezbaterea publică a proiectului prin transmiterea de propuneri, sugestii și opinii:
- prin site-ul oficial www.pmb.ro (noi am identificat acest link: https://www3.pmb.ro/institutii/cgmb/dezb_publica/proiecte/1391)
- prin poștă la adresa P.M.B. – B-dul Regina Elisabeta, nbr 47, sector 5 – Direcția Asistență Tehnică și Juridică
- prin depunere directă la Centrul de Informare – P.M.B., B-dul Regina Elisabeta nr. 42, sector 5
IMPORTANT: Toate materialele transmise vor purta mențiunea „Recomandare la proiect de act normativ”
INTRA IN CONTACT CU UN
CONSULTANT BUCHAREST START-UP CITY
PENTRU A AFLA DACA IDEEA TA DE AFACERE ESTE ELIGIBILA
[thrive_leads id=’9343′]
Platforma online www.antreprenorinromania.ro reprezintă un ecosistem al reprezentanților mediului de afaceri românesc în care antreprenorii își fac cunoscute inițiativele, expertiza și ofertele de business într-un mediu colaborativ menit să dezvolte potențialul antreprenorial autohton prin facilitarea comunicării, dezvoltării de parteneriate, schimbului de servicii, diversificarea rețelelor de clienți și accesul la concepte și strategii în afaceri.