Care sunt cele 3 lucruri esentiale de care au nevoie afacerile din Romania pentru a castiga mai multi clienti de pe internet

0
437

Afacerile care aplica strategiile de marketing si vanzari corecte sunt cele care pot si reusesc sa se dezvolte. Gasim foarte multe idei de strategii de marketing pe internet, insa care functioneaza cel mai bine pentru companiile locale? Care canale de promovare online aduc cele mai bune rezultate? Cum trebuie folosite acestea intr-un plan de marketing bine structurat?

Calin Biris, unul dintre cei mai cunoscuti experti in marketing online din Romania, revine in Bucuresti pe 28 Martie (Hotel Ramada North) pentru a sustine un eveniment pentru antreprenorii si managerii de marketing si vanzari care isi doresc sa invete cum sa obtina notorietate si clienti din online.

In cadrul evenimentului “3 lucruri esentiale de care ai nevoie pentru a castiga mai multi clienti din online” Calin Biris, va oferi exemple practice pe baza experientei sale de peste 10 ani in domeniu, lucrand cu companii nationale si internationale.

“Sunt multe instrumente de online, care folosite in mod haotic te pot tine ocupat sau ocupata toata  ziua, iar la final rezultatele sa fie cu minus. O alta problema de care se lovesc marketerii cat si antreprenorii, este ca nu au timp si competente suficiente pentru a face tot ce este necesar in marketing online. Este dificil (dar nu imposibil) sa fii mereu la curent cu schimbarile in marketing si sa ai o promovare eficienta. Ma bucur sa ma reintorc la Bucuresti pentru a discuta cu antreprenorii si managerii de marketing despre provocarilor lor atunci cand vine vorba despre castigarea de noi clienti din online.”, spune Calin Biris, trainerul acestui eveniment.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, dar si pentru inscrieri: www.onlinemastery.ro/seminar-gratuit-de-marketing-online-bucuresti

Din pasiune pentru marketing

Calin Biris este unul dintre cei mai cunoscuti experti in marketing online din Romania si face parte din tinerii de succes 30 sub 30 premiati de Forbes Romania.

In prezent este Senior Partner in agentia de marketing si comunicare Loopaa Marcom din Cluj-Napoca.

In trecut a fost director de marketing la doua dintre cele mai cunoscute branduri din online-ul romanesc: Trilulilu si Zonga si a condus timp de 4 ani asociatia de tineri profesionisti in marcom IAA YP Cluj.

Tot odata este fondatorul programului Online Mastery, cel mai complex curs online de Marketing Online din Romania, cat si autorul Agendei de Marketing Online, unul dintre cele mai utile instrumente de planificare (singura de acest fel din Romania), creata de autor de la 0, dupa modul de lucru specific al unui marketer online.

“Imi doresc sa dezvolt lideri care schimba in bine comunitatile in care traiesc prin puterea exemplului, ambitie si viziune, de-aceea timpul meu profesional este investit 100% pentru a ajuta specialisti si antreprenori sa aiba business-uri mai competitive”, Calin Biris, trainer-ul evenimentului.

Incepand cu 2012, Calin Biris a sustinut peste 150 de workshop-uri si prezentari pentru conferinte nationale, companii si ONG-uri, pregatind pe marketing online sute de antreprenori si specialisti. Trainig-urile oferite de Calin sunt bazate pe cunostinte pe care le-a dezvoltat lucrand cu companii nationale si internationale.

Pe 28 Martie, antreprenorii si managerii din zona Bucuresti sunt asteptati in cadrul Ramada North, unde timp de 3 ore, participantii vor avea ocazia sa-si puna compania sub lupa si sa-si faca un plan concret de lucru pentru perioada urmatoare. La finalul evenimentului vor stii care sunt cele mai eficiente instrumente si strategii de marketing online incat sa castige clienti in fata competitiei lor si vor avea o directie si idei noi pentru strategia de comunicare online.

“Am simtit ca am plecat cu ceva foarte valoros. Incercasem de ceva timp sa deslusesc de una singura cum functioneaza „sistemele online” si iti ia foarte mult timp sa te documentezi asupra fiecarui aspect. Urmaresc de mult timp traineri, din USA in special, dar e prima data cand gasesc „acasa” ceva extrem de util. As recomanda cursul prietenilor mei care doresc sa isi promoveze afacerile online, pentru a fi informati ce au de facut si daca decid sa apeleze la colaboratori externi, macar sa stie exact ce sa ceara. Intr-un cuvant, a insemnat un impuls pentru a ma apuca mai serios de treaba. Mi-a placut coerenta prezentarii, densitatea informatiei, poate ca cel mai important lucru, faptul ca informatiile sunt practice, utile, aplicabile imediat si vin de la cineva care le-a testat si care le aplica efectiv pentru imbunatatirea afacerii sale si ale altora” participant – Dimache Anda (Administrator, Matrix Development).

Pentru mai multe detalii despre eveniment, dar si pentru inscrieri: www.onlinemastery.ro/seminar-gratuit-de-marketing-online-bucuresti


Contact:
Laura Biris – Marketing Specialist
0728 484 102
contact@onlinemastery.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.