”Discuții cu Vedete” – un proiect de apreciat, implementat de un tanar ambitios

0
924
Discutii cu vedete
 1. AIR: Dorim să începem interviul nostru prin a afla: Cine este tânărul din spatele ”Discuții cu Vedete” care ne-a atras atenția si apreciere?

Cristi Sarkozi:  Sunt un om în primul rând, îmi place să cunosc și să interacționez cu persoane noi, să îmi demonstrez anumite lucruri precum ambiție, bunătate, sunt un tip mai timid, dar după ce ne cunoaștem devin din ce în ce mai prietenos. Îmi place să visez foarte mult, și știu că prin perseverență și muncă acele vise devin realitate.

 1. AIR: Când și cum s-a născut ideea proiectului ”Discuții cu Vedete”?

Cristi Sarkozi: „Discuții cu Vedete” eu nu îl văd doar ca pe un proiect, ci mai degrabă ca o parte importantă din viața mea pentru că îmi ocupă foarte mult timp din viață și asta îmi place. Ideea de ”Discuții cu Vedete” s-a născut acum un an și ceva când într-o zi m-am gândit că aș putea face ceva frumos, ceva care să placă oamenilor, și atunci am zis că aș putea face un blog de interviuri și nu numai. Acest blog a venit în urma unor gânduri, exemplu: stăteam prea mult în casă fără a face nimic, ceea ce nu îmi place deloc.

 1. AIR: Care este scopul proiectului, ce tip de public deservește?

Cristi Sarkozi: Sincer, la începutul blogului nu mă gândeam să fie atât de apreciat, dar pe parcurs am observat că lumea citește și mai mult decât atât, primesc păreri pozitive. Nu cred că am un scop neapărat, ci asta îmi place să fac. Vreau să devin un jurnalist, iar acest blog mă ajută foarte mult. Nu am neapărat un public țintă, pe blog la mine am tot felul de articole, interviuri , gânduri…..Un public țintă ar fi acei oameni cărora le place să citească ceva ok, ceva ce e scris din suflet fără a minți sau a denatura ceva.

 1. AIR: Face parte ”Discuții cu vedete” dintr-un plan mai amplu de dezvoltare, este acesta doar începutul?

Cristi Sarkozi: Să știi că acest blog mi-a deschis foarte mult ochii și am început să mă documentez despre acest domeniu. Blogul ”Discuții cu Vedete” este doar la început. Urmează noi interviuri cu artiști și persoane publice deosebite, și am în plan să trec la un site propriu, însă toate la timpul lor.

 1. AIR: Cum a fost primit de către vedete proiectul tău, ce reacții ai primit în interacțiunile cu aceste?

Cristi Sarkozi: De obicei când am un interviu „live” întâi vorbesc cu managerul respectivei vedete iar după, dacă această vedetă este de acord, mă întâlnesc cu ea într-un loc stabilit. De fiecare dată am emoți foarte mari și mi-e frică să nu fiu subestimat din cauza vârsteti, dar fiecare vedetă cu care am interacționat m-a ajutat să scap de emoții și mi-a dat sfaturi.

 1. AIR: Dar publicul tău țintă, cum a reacționat la această inițiativă?

Cristi Sarkozi: La început, ca în orice, nu prea te știe lumea deci nu prea primești păreri nici pro nici contra, dar in timp ce tu te dezvolți și crești în mediul virtual, lumea vede și citește, iar apoi îți dă o părere fie pro fie contra. Țin minte că marele impact pe blogul meu a fost atunci când am luat primul meu interviu „live” cu Matteo, atunci multă lume a văzut blogul meu și mi-a răspuns prin multe păreri pozitive.

 1. AIR: Având în vedere că ai început de tânăr cu o inițiativă care se poate dezvolta într-un bussines cu potențial, cum a fost privit proiectul de către familie, prieteni și colegii tăi?

Cristi Sarkozi: Acest blog al meu este foarte susținut de prietenii apropiați, de către familie, colegi, profesorii de la școala mea, etc. Familia mă susține mult pentru că ei văd că fac asta cu mare plăcere, dar din păcate nu toți din familie sunt familiarizați cu mediul virtual, dar le explic eu cum stă treaba. Colegii mei m-au susținut și mă susțin, prietenii mă sfătuiesc, dar și eu le mai cer ajutor pentru că unii au o imaginație bogată, și atunci mă pot ajuta.

 1. AIR: Ce impact are asupra timpului tău liber, relațiilor cu cei din jur?

Cristi Sarkozi: Acest blog îmi ocupă o mare parte din timpul liber, de la deplasări la interviuri, propuneri de interviuri, redactarea întrebărilor, postarea pe blog, promovarea, etc. Dar îmi place mult ceea ce fac și asta contează cel mai mult. Relațiile mele cu cei din jur nu s-au schimbat foarte tare, decât că vorbim mai des despre cine va fi interviul următor, sau ce planuri mai am, etc. Dar eu nu vrea ca lumea să se poarte frumos cu mine doar pentru că am eu un blog sau ceva. Vrea să fim naturali unii cu alți, în limita bunului simț.

 1. AIR: Ce avantaje consideri că aduce proiectul ”Discuții cu Vedete” în dezvoltarea personală?

Cristi Sarkozi: Consider că am o mulțime de avantaje și anume că interacționez cu anumite vedete cunoscute, că întâlnesc diferiți oameni cu care colaborez, prin acest blog mă documentez ce și cum despre lumea virtuală, acest blog defapt mă ajută să mă dezvolt așa cum îmi place mie.

 1. AIR: Spune-ne o interacțiune cu una dintre vedetele care ti-a schimbat fundamental percepția asupra unor aspecte ale vieții și în ce a constat acea schimbare?

Cristi Sarkozi: O astfel de întâmplare nu cred că am avut, dar vă povestesc una asemănătoare. La primul meu interviu cu Matteo, am mers la hotel cu aproape jumătate de oră mai devreme și am așteptat și am așteptat.

Eram extrem de emoționat și îmi venea să merg acasă, dar am avut noroc că vorbisem cu o bună prietenă la telefon și ea îmi tot spunea să stau, să nu plec. Și după mi-a trimis Matteo mesaj că să-l sun când ajung, și am sunat și mi-a zic că o să coboare. Aveam foarte multe emoții, tremuram și vroiam să se termine repede totul.

A coborât, ne-am întâlnit și eu vroiam să trecem direct la interviu, dar el era mai comunicativ, așa că ne-am cunoscut și după aceea i-am luat interviul, țin minte că m-a învățat cum să țin telefonul când înregistrez, și m-a sfătuit foarte mult. Îi mulțumesc foarte mult. Și în concluzie eu credeam că vedetele sunt mai grăbite, adică își fac treaba și pleacă, dar nu este așa până la urmă sunt și ei oameni ca și noi cu sentimente și trăiri.

 1. AIR: Ce recomanzi tinerilor de vârsta ta, având în vedere experiența acumulată de la lansarea proiectului?

Cristi Sarkozi: Sincer, le recomand să profite din plin de tehnologie și că ar trebui să ne bucurăm că avem acces atât de ușor în mediul virtual. Și evident să intre pe blogul meu. #DiscuțiicuVedete. Împărtășesc totodată un citat după care eu funcționez: Marile realizări nu sunt atinse prin putere ci prin perseverență.

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.