Just Pitch. Startups Contest. Eveniment de business lansat de Primăria municipiului Galați în parteneriat cu Asociația Open Hub

0
101

Primăria municipiului Galaţi, în parteneriat cu Asociaţia Open Hub, a lansat, marţi, 04 iunie 2019, evenimentul de bussiness „Just Pitch. Startups Contest”, având drept scop dezvoltarea antreprenoriatului activ şi inovativ şi crearea unei comunităţi antreprenoriale locale solide.

Potrivit municipalităţii, aplicaţiile pentru concursul de pitching vor fi depuse până la data de 20 iunie 2019, prin intermediul unui formular online, urmând linkul https://openhub.ro/justpitch/, care trebuie să cuprindă şi o scurtă prezentare video a ideii de afacere, aplicaţiile vor fi analizate şi jurizate în baza unei Grile stabilite în Regulamentul Concursului, care va putea fi consultat pe site-ul indicat. Până la data de 27 iunie 2019, se vor selecta 5 finalişti care vor participa la evenimentul „Just Pitch”, din data de 04 iulie 2019, urmând să susţină în faţa juriului pitchurile cu privire la ideile pe care le-au înscris în competiţie. Cea mai bună idee va fi votată atât de membrii juriului, cât şi de audienţă. Finala Just Pitch se va desfăşura pe data de 04 iulie 2019 la restaurantul Flow (incinta Hotelului Faleza) Galaţi, fiind necesară prezenţa participanţilor selectaţi pe toată durata evenimentului.

Evenimentul va cuprinde două Module care aprofundează subiectul provocărilor antreprenorului la început de drum. Modulul 1 va lua forma unei conferinţe, în care se vor discuta teme practice de interes central, precum oportunităţi de incubare şi accelerare a afacerilor nou înfiinţate, şi care se va finaliza cu un Panel cu trei antreprenori de succes din Galaţi, iar Modulul 2 va cuprinde competiţia de pitch-uri.

Aplicanţii trebuie să aibă domiciliul în Galaţi, să aibă iniţiativa de a derula sau să deruleze o activitate antreprenorială pe raza judeţului Galaţi. În cadrul concursului se vor acorda premii în valoare de 10.000 de lei, câştigătorul competiţiei va primi marele premiu în valoare de 7.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here