Monica Barladeanu vine la The Woman After 5pm! Oradea

0
463
The Woman after 5pm Oradea

Monica Barladeanu vine la The Woman After 5pm, primul eveniment conex al Conferintei de Leadership Feminin The Woman care are loc la Oradea, pe 28 septembrie, intr-o locatie exclusivista, Armonia Venue

Speakeri si ambasadori de renume

The Woman after 5pm! aduce publicului din Oradea speakeri de top, femei antreprenor de succes si ambasadori The Woman.

Monica Barladeanu The Woman Oradea

Monica Barladeanu, actrita si antreprenoare a lansat in 2012 o casa de productie in Los Angeles care are 23 de proiecte pe care le regizeaza si produce. In 2013,  si-a construit in propriul garaj un atelier de creatie si din spirit absolut autodidact, a invatat sa sculpteze in ceara si apoi in argint.

Acesta a fost inceputul unui nou business adiacent, o linie de bijuterii intitulata Mooncast, pe care le-a construit de la zero si pe care le-a gandit singura: de la piese, website,  identitate sau distributie.

Mirela Bucovicean The Woman Oradea

Mirela Bucovicean, fondator Molecule F si ambasador The Woman, vine alaturi de femeile antreprenor din Oradea sa impartaseasca molecula succesului.

Nume de referinta in industria fashion si nu numai, Mirela este antreprenorul multivalent care a excelat in fiecare domeniu care i-a iesit in cale.

Cu un simt acut pentru calitate si succes, a dezvoltat un brand care vorbeste de la sine despre design-ul romanesc: Moledule F.

Conceptul The Woman

Peste 3000 de femei lider fac parte deja din comunitatea The Woman. 6 ani de evenimente dedicate antreprenoriatului si  leadership-ului feminin, au facut din Conferinta de Leadership Feminin, evenimentul de referinta din industrie. Zeci de speakeri internationali si nationali care au ceva de spus au inspirat femeile prezente in sala, sub umbrela unui scop comun: sa dezvolte mediul de afaceri, sa educe si sa instinge la schimbarea societatii de astazi si de maine.

Scopul principal al evenimentului este oferirea experintei The Woman femeilor antreprenor, prin intermediul unui concept inedit, afterwork, intr-un cadru informal care favorizeaza impartasirea povestilor de succes, networking-ul, oportunitatile business si voia buna, toate dupa ora 5pm. 

Tematica editiei

Dincolo de cliseele impuse de mediul de afaceri, femeia moderna este orientata spre dezvoltarea profesionala a sa si a celor din jurul sau. Un exemplu de comportament in comunitatea din care face parte si un promotor al educatiei continue.

Continuand traditia Conferintei de Leadership Feminin The Woman de la Cluj-Napoca, crestem si dezvoltam comunitatea din Oradea prin acelasi scop „Educatia, puterea care schimba lumea!” este tematica cu care mergem la Oradea la The Woman after 5pm!.

Detalii eveniment

The Woman after 5pm! are loc in data de 28 septembrie, la Armonia Venue, cea mai noua locatie de evenimente din Oradea. Inscrierile se fac pe site-ul evenimentului fara costuri suplimentare: http://bit.ly/2tZl6X2

Companiile care au inteles importanta educatiei si se implica in comunitate sunt:
Parteneri: Armonia Venue
Parteneri Media: Transilvania Business, Jurnalul de afaceri, Mujer, Fashion8, Antreprenor in Romania, Bihor Online, Info Oradea, Jurnal Bihorean, Bihari, Bihon, Erdon, The Woman Magazine, Ghid Local Oradea, Zile si Nopti Oradea, Iulia Andrei, Beatrice Szuhai, Catchy.

Persoana de contact:
Cristiana Techeres,  Junior Project Manager Libero Events
Tel: 0773 392 394
Email: cristiana@liberoevents.com

Newsletter portal afaceri

Consideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here