Semnatura electronica digitala online – fara cozi, fara batai de cap si deplasari inutile

0
1530
semnatura digitala online

Semnatura electronica digitala online calificata pentru depunere proiecte microgranturi, granturi capital de lucru, granturi pentru IMM-uri pe platforma granturi.imm.gov.ro

Pentru toti beneficiarii care urmeaza sa aplice pe unul din grant-urile de mai jos, va punem la dispozitie o modalitate rapida, eficienta si fara nevoia de deplasare si pierdut timp la cozi interminabile pentru obtinerea de semnatura electronica digitala – certificat digital in CLOUD:

  1. Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile sub formă de sumă forfetară;
  2. Granturi pentru capital de lucru acordate beneficiarilor sub formă de sumă forfetară și în procent din cifra de afaceri;
  3. Granturi pentru investiții productive acordate IMM-urilor, necesare pentru extinderea/reabilitarea/modernizarea capacităților de producție existente, realizarea unor capacități de producție noi, achiziționarea de echipamente, utilaje și instalații, precum și pentru modernizarea, reabilitarea, extinderea clădirilor existente sau achiziționarea unor clădiri destinate activităților de producție noi, inclusiv pentru achiziționarea de terenuri necesare realizării investițiilor în limita a 10% din valoarea proiectelor care fac obiectul cererilor de finanțare.

  Certificat digital calificat pentru semnatura electronica online emis de catre partenerul nostru, afisat in lista prestatorilor calificati de servicii de incredere in Romania pe platforma granturi.imm.gov.ro.

  Cum obtin certificatul digital calificat online?

  certificat semnatura digitala online

  Extrem de simplu si rapid, din comfortul casei tale/biroului tau. Completezi formularul de mai jos, cererea ta este preluata de catre operatori si primesti informatiile necesare pentru demararea procesului. Ai nevoie de buletin pe care sa il arati in fata camerei la laptop, conexiune la internet si camera video pentru a discuta cu operatorul. DUREAZA 5-7 MINUTE :

   certificat digital semnatura electronica online

   • Obtineti documentele semnate. Oriunde. Oricand. Pe orice device
   • Semnaturi electronice omnichannel pentru documente – SaaS si la fata locului
   • Furnizor de servicii de incredere calificat (eIDAS) care furnizeaza semnaturi calificate (la distanta), timestamps si identificare video
   • Venituri de 50 de milioane de euro, cu 440 de angajați
   • 500 de mii de locuri de munca echipate pentru a capta semnaturi biometrice 
   • Declarat Lider DTM de catre Aragon Research

   Informatii despre emitent semnatura electronica

   Datorita executarii unei strategii clare M&A, precum si datorita dezvoltarii interne de produse si servicii, partenerul nostru poate furniza o solutie de omni-channel DTM ce include componente ale DTM Value Chain, fie in cloud, on-premise sau intr-o combinatie a celor doua.

   O solutie DTM trebuie sa includa toate componentele necesare pentru a semna un document in mod sigur (SEMNEAZA!), pentru a automatiza si a controla tranzactia de business (PARTAJEAZA!) si pentru a arhiva documentul semnat (STOCHEAZA!).

   Furnizor de top in piata de servicii de incredere, multumita intinderii si adancimii portofoliului sau de produse si servicii, ce sunt construite in jurul unei unice platforme holistice care poate cu usurinta sa sprijine toate scenariile, tipurile de semnatura electronica digitala si experiente ale utilizatorului, putand fi puse activate in conformitate cu cerintele clientilor.

    Distribuie pentru a ajuta cat mai multi antreprenori!

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.