SMART MONEY Summit – 22.10.2015 Bucuresti

0
461
Smart Money Summit 2015

Antreprenorii si investitorii se intalnesc in 22 octombrie  la Bucuresti pentru prima editie a conferintei SMART MONEY Summit

Ne mai despart doar cateva zile de prima editie a conferintei SMART MONEY Summit. Evenimentul, prin temele abordate si-a propus sa surprinda atat “the big picture” cat si detalii esentiale asupra ultimelor trenduri din economie si din mediul de business autohton, astfel incat conferinta sa fie nu doar un prilej bun de a face networking de calitate cat si de a beneficia de insight-uri utile.

SMART MONEY Summit se va desfasura in data de 22 octombrie la Ramada Majestic Bucuresti, unde sunt asteptati antreprenori, investitori si profesionisti dornici sa invete lucruri noi si sa afle ultimele trenduri de business pentru a prospera pe piata din Romania.

Participantii vor asista la mai multe prezentari legate de cele mai de actualitate si relevante teme cu care se confrunta stakeholderii din domeniul economico-financiar. Evenimentul este un bun prilej pentru participantii din diverse medii de a impartasi noutati si cunostinte utile, care sa contribuie la dezvoltarea ecosistemului economic si al gradului de inovatie din Bucuresti si Romania. Abordarea acestui eveniment este una de tipul top-down, temele fiind structurate de la macro spre micro.

CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

SMART MONEY Summit isi asteapta participantii cu un panel indraznet de speakeri cu o vasta experienta in domeniile: financiar, bancar, piata de capital, imobiliar, al consultantei de business si IT&Tech.

Vorbitori in cadrul evenimentului sunt: Tudor Irimiea – Presedinte Invest Club, Radu Ciofu – Analist Financiar Admiral Markets, Roxana Nica – Managing Director KeysFin, Dragoș Cabat – Managing Partner RisCo, Valentin Cismaru – Director Dezvoltare RE/MAX Romania, Bogdan Mugescu – Business Development Specialist la BVB, Bianca Tudor – Fondatoare Elite Business Women, Florin Mureșan – CEO Squirrly LTD, Mircea Vădan – Investment Manager Seed for Tech.

Conferința este moderată de economistul Tudor Irimiea și se bucură de susținerea partenerilor media: Romania-Insider.com, Doingbusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, Business24, Profit.ro, Techsylvania, EconomiaOnline.ro, bizz.club, startups.ro, Romania Pozitivă, Luca Dezmir, Daniel Ses, Garajul de PR, Olivian.ro, PRwave, Revista Bulevard, inOras.ro, Communicate de Afaceri, ASER, Promo Afaceri, Great News, Business Ladies Club, Antreprenor in Romania, Stepanadrian.ro, Fara Contabilitate, ASCIG, Orasulm.eu, AMCOR, Cluj Startups, nemutam.com si Alexandra Denisa Neagoe.

CITEȘTE ȘI:  Numărătoarea Inversă a Început: Asigură-ți Locul la Techsylvania 2024!

Pretul unui bilet incepe de la 55€ si poate ajunge la 75€, in functie de perioada de achizitionare. Cei care doresc sa rezerve un loc din timp, pot beneficia de oferta de pret “Early Bird”.

Mai multe detalii sunt disponibile pe http://www.smartmoneysummit.ro/

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.