TIBCO 2017 – târgul cumpărăturilor utile pentru întreaga familie

0
453
TIBCO Romexpo 2017

Între 25 și 28 mai, la ROMEXPO, se desfășoară cea de-a 34-a ediție a târgului care reuneşte companii producătoare şi importatoare de produse de larg consum, TIBCO.

La Târgul internațional de bunuri de larg consum, vizitatorii au ocazia de a achiziţiona la preţuri de producător:

 • confecții și tricotaje,
 • accesorii vestimentare (încăltăminte, genţi, bijuterii),
 • produse de îngrijire personală (cosmetice și parfumuri),
 • articole pentru casă (obiecte de uz casnic, textile utile și decorative: lenjerii, prosoape, halate, covoare și carpete),
 • produse hand-made (bijuterii, tricotaje, decorațiuni de interior, accesorii de mobilier),
 • electronice și echipamente dedicate casei și biroului.

De asemenea, oferta TIBCO cuprinde sute de obiecte de inspirație tradițională românească, lucrate de meşteşugari din toate colţurile ţării şi produse cu motive din: Polonia, India și Pakistan.

TIBCO 2017 aduce la standuri peste 80 de expozanți, importatori, producători și distribuitori de bunuri de largă și eficientă utilitate.

Intrarea la eveniment este liberă.

Zeci de artizani hand-made expun la TIBCO 2017

Amatorii de produse lucrate manual au ocazia, între 25 si 28 mai, să admire și să cumpere, la prețuri speciale, de la standurile amenajate în Pavilionul C6 al Centrului Expozițional Romexpo:

 • bijuterii (coliere, agrafe de păr, brTibco 2017oșe, brățări, cercei) din diverse materiale (fimo, sticlă) și aliaje, placate cu aur și argint sau accesorizate cu pietre semiprețioase, mărgele sau perle;
 • produse vestimentare: tricouri, rochii, ii și fuste realizate și pictate manual, cu motive tradiționale sau moderne; cămăși bărbătești, tricotaje, produse croșetate (cercei, rochițe, costume de baie, obiecte croșetate din fir de cânepă);
 • obiecte decorative: rame foto, sfeșnice, mini statuete, suporturi fotografii, tablouri, articole decoupage (agende și borcănele), casete bijuterii etc.
 • alte accesorii din piele naturală sau ecologică.
CITEȘTE ȘI:  Techsylvania 2024: 2 zile pline de networking, inovatie și inspirație

Produse upcycling, în sprijinul copiilor cu autism

Ediția 2017 a TIBCO vine cu o ofertă variată de produse unice, care aduc in prim-plan promovarea unui stil de viață în armonie cu natura.

ATCA – Asociația de Terapie Comportamentală Aplicată este reprezentată la eveniment de companii a căror ofertă constă în obiecte realizate integral manual, din materiale reciclate, utilizând tehnici diferite de upcycling (confecționarea de produse din deșeuri).

Tibco 2017 Antreprenor in RomaniaPrintre materialele folosite la realizarea acestor obiecte se numără: pielea naturală, mătasea și satinul. Prin folosirea diferitelor tehnici de upcycling, realizatorii adoptă și promovează un stil eco-friendly.

Cei care vizitează standul reprezentanților ATCA au posibilitatea, prin donațiile lor, de a sprijini asociația să continue terapia pentru copiii afectați de TSA (Tulburare din Spectrul Autist).

Mobilier și decorațiuni de interior și exterior

La TIBCO 2017 sunt prezenți și importatori de mobilier realizat din ratan natural, provenit din Indonezia. Astfel, sunt prezentate publicului o serie de piese menite să dea un plus de rafinament oricărui interior și spațiilor exterioare (terase, grădini etc.).

Cei care vor să-și amenajeze casa într-un stil ieșit din tipare pot achiziționa de la TIBCO obiecte decorative de tip  vitraliu, precum și decorațiuni din lemn, pictate manual.

Arta rășinii cu flori naturale se regăsește într-o serie de produse ofertate la eveniment, realizate din ceramică, porțelan, sticlă, metal, lemn, având având pictate sau țesute motive naționale românești.

Sectorul cooperaţiei meşteşugărești este prezent la TIBCO 2017 și îşi prezintă oferta în cadrul Salonului COOPEXPO.

Între 25 și 28 mai, societățile cooperative meșteșugărești, la standurile lor din Pavilionul C5 al Centrului Expozițional ROMEXPO, își propun să aducă în atenţia publicului larg adevărata calitate a produselor autentic româneşti.

CITEȘTE ȘI:  Conferința Great People Inside – Everything HR, un eveniment de impact în domeniul resurselor umane a reunit la Brașov în 29-30 Mai peste 350 de participanți

Astfel, vizitatorii au acces la produse de calitate, la preţ de producător:

 • confecţii textile şi tricotaje (rochii, bluze, fuste, sacouri, compleuri);
 • mobilă, mic mobilier şi alte produse din lemn (seturi și piese de mobilier, jocuri şi jucării);
 • artă populară şi artizanat (ii, costume populare, covoare olteneşti, tapiserii, icoane pictate manual, ploşti pictate şi sculptate, aplice, figurine);

Mobilier figurine TIBCO 2017

 • încălţăminte pentru femei şi bărbaţi;
 • dulciurile copilăriei (Mentosan, CIP, şerbet), condimente, esenţe, arome alimentare;
 • produse din metal de uz casnic şi industrial.

Vizitatorii au ocazia să beneficieze şi de oferta turistică a unităților hoteliere din sectorul cooperaţiei meşteşugăreşti, precum și de oferte educaționale.

Program de vizitare TIBCO:

25–27 mai 2017 (joi- sâmbătă): 10:00 – 20:00
28 mai  (duminică): 10:00 – 18:00

Accesul este gratuit.
Mai multe informaţii despre eveniment se găsesc pe:
www.tibco.ro

TIBCO ROMEXPO
TIBCO se desfasoara concomitent cu SENIOR EXPO – Târg dedicat seniorilor
(www.senior-expo.ro), care are loc in Pavilionul C3 – Romexpo.

Consideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.