„Viața alături de Monica” – cartea doamnei Beatrice Iordache și a Monicăi, premieră în România

0
3442

Aducem în atenția dvs. o premieră în România, un proiect pe care echipa noastră îl apreciază și susține, „Viața alături de Monica”, cartea doamnei Beatrice Iordache și a Monicăi.

Cartea reprezintă un exemplu minunat prin care atât mama cât și copilul ei diagnosticat cu Tulburare de spectru autist, devenit adult, își dăruiesc povestea, experiența, cunoștințele, viața altor părinți și copii aflați în suferință pe drumul luptei cu o tulburare pervazivă de dezvoltare.

„Viața alături de Monica” reprezintă o premieră în România după cum spuneam, cartea fiind scrisă de mama unui copil diagnosticat cu o Tulburare de spectru autist, acum devenit adult, la redactarea căreia a contribuit copilul însuși.

Este o carte scrisă de o MAMĂ, un părinte care a trecut prin etapele: „copilul visat”, „de ce eu?”, „ce am de făcut?”. Cartea reprezintă rezultatul efortului diadei mamă-copil, nu doar al efortului investit în așezarea cuvintelor pe hârtie. Este produsul volumului uriaș de muncă depus de mamă și de copil, efort ce a avut ca obiectiv cel mai de preț țel pentru un părinte: viața copilului, „VIAȚA MONICĂI”.

Și, mai presus de toate, acestă carte este un manifest care îndeamnă la luptă:
„Se poate”, „Este un drum greu, dar se poate”, „Nu abandonați”.

Unul din 68 de copii prezintă o formă de Tulburare de spectru autist, conform studiului publicat de CDC în 2012. Părinții reprezintă elementul cheie în ecuația evoluției unui copil cu Tulburare de spectru autist.

Evoluția copiilor cu Tulburare de spectru autist este dependentă de gradul de implicare a familiei. Recuperarea copiilor depinde de implicarea familiei, de implicarea mamei, de implicarea tatălui precum și de implicarea bunicilor și a familiei lărgite. Întreaga viață a copilului devine o terapie.

Paginile cărții „Viața alături de Monica” ne prezintă drumul-luptă al mamei Monicăi, Doamna Beatrice Iordache alături de restul membrilor familiei pentru ameliorarea trăsăturilor caracteristice Tulburării de spectru autist și dezvoltarea abilităților Monicăi, pe toate ariile de funcționare: relaționare socială, cognitiv, limbaj, comportament, autoservire…

Vă lăsăm să descoperiți mai multe direct în carte și vă invităm să plasați comanda dvs. mai jos. Doamna Beatrice Iordache împreună cu Monica vă mulțumesc anticipat pentru sprijinul oferit!

PREȚ CARTE: 30 lei

[thrive_leads id=’9409′]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.