Daca ai absolvit de curand o facultate si esti in cautarea primului tau job cu carte de munca, AntreprenorInRomania.ro iti ofera sansa de a-ti dezvolta o cariera profesionala sustenabila

0
163
absolvent angajat antreprenor

Daca ai absolvit de curand o facultate si esti in cautarea primului tau job cu carte de munca, AntreprenorInRomania.ro iti ofera sansa de a-ti dezvolta o cariera profesionala sustenabila in cadrul echipei noastre intr-unul dintre domeniile: vanzari, online marketing, consultanta in fonduri de finantare, jurnalism, web design si graphic design.

Am trecut, ca si tine, prin experienta recrutarilor in care am fost intrebati ce experienta anterioara avem si unde ne vedem peste 5 ani de zile si te intelegem mai bine decat oricine daca nu ti-ai gasit un loc de munca care sa-ti satisfaca asteptarile.

Punem accent pe caracterul omului, pe capacitatea acestuia de invatare, adaptare, lucru in echipa si un bagaj de cunostinte minim care sa-i permita sa avanseze in cariera alaturi de noi si sa atinga performante deosebite. Bineinteles, pentru ca dorim sa investim in tineri ca tine, scopul nostru este sa ramai cat mai multi ani alaturi de echipa noastra tanara, dinamica si cu obiective marete.

Cine suntem?

Platforma online www.antreprenorinromania.ro reprezintă un ecosistem al reprezentanților mediului de afaceri românesc în care antreprenorii își fac cunoscute inițiativele, expertiza și ofertele de business într-un mediu colaborativ menit să dezvolte potențialul antreprenorial autohton prin facilitarea comunicării, dezvoltării de parteneriate, schimbului de servicii, diversificarea rețelelor de clienți și accesul la concepte și strategii în afaceri.

Informatii de inscriere CV-uri:

Pentru a te inscrie la programul de internship, trebuie sa ne trimiti prin email la adresa: office@antreprenorinromania.ro un CV (ideal format europass) impreuna cu o scrisoare de intentie prin care sa ne convingi sa te luam in echipa noastra. Data limita pentru inscrieri este 15.11.2018, ora 18:00.

Trebuie sa ai:

  • cunostinte foarte bune de limba romana si engleza;
  • cunostinte bune de MsOffice si Internet;
  • capacitatea de a lucra in echipa;
  • creativitate si abilitati de comunicare;
  • implicare si atitudine proactiva;
  • dinamism si pasiune pentru mediul afacerilor;
  • sa fii o persoana organizata si cu simt practic.

Selectia se va realiza in doua etape:

Etapa 1 – analiza documentelor transmise;
Etapa 2 – interviul – vor fi contactati toti candidatii dupa prima etapa pentru a fi anuntati asupra selectiei, pentru ca stim ca este deranjant sa nu primesti un raspuns dupa ce aplici la un job 🙂

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa: office@antreprenorinromania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here