Cum sa vinzi de 400 000 euro marfa unui singur client!

0
3206
Tehnici vanzare

Antreprenoriatul este o activitate serioasa, consumatoare de resurse dar care aduce satisfactii nemasurate. Nu trebuie insa sa uitam sa ne si distram, sa glumim, iar uneori dintr-o gluma, un banc sau un moment comic, putem invata foarte multe lucruri utile.

Pentru a va aduce un zambet si a va invata in acelasi lucru o tactica de vanzari utila, va impartasim clipul urmator din care veti invata cum puteti sa vindeti de 400 000 euro marfa unui singur client, plecand de la un ac de pescuit mic.

Supriza placuta este in final, unde se dezvaluie capacitatile de vanzare extraordinare ale subiectului in cauza. O lectie foarte buna, pe care va invit sa o savurati:

CITEȘTE ȘI:  Impactul Leadership-ului asupra afacerilor de success

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

Sorin Dumitru Antreprenor in Romania

Fondator și Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert în dezvoltarea afacerilor în plan național, internațional și managementul inovației, implicat proactiv în identificarea celor mai bune soluții, practici și unelte pentru dezvoltarea sustenabilă și eficiență a companiilor, fie că vorbim despre cele mai bune abordări de management și strategii de dezvoltare sau de instrumente și strategii de comunicare, marketing și vânzări.


PARTENERI OFICIALI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here