Educatie antreprenoriala: eBook-uri gratuite oferite pe Amazon

0
5940
Carti dezvoltare personala

Procesul de educare a antreprenorilor de succes este unul constant. Conducerea unei afaceri implica o serie de activitati care apartin unor domenii vaste si doar cei care le stapanesc vor putea reusi in afaceri. Bineinteles, angajarea expertilor in echipa este ideala insa la nivel macro tot trebuie sa cunoasteti aspecte diverse din activitatea afacerii dvs.

Echipa Antreprenor in Romania vine in sprijinul dvs. cu o serie de Link-uri utile catre resurse atat gratuite, cat si cu plata pe care le puteti accesa chiar de astazi. Este vorba despre portalul AMAZON.COM, sectiunea de eBook-uri KINDLE.

Pentru aceia dintre dvs. care nu detin un KINDLE, nu trebuie sa va impacientati deoarece exista aplicatii KINDLE atat pentru laptop cat si pentru smartphone-ul dvs. fie pe sistem de operare IOS fie Android.

Pentru a accesa aceste resurse trebuie sa va creati un cont gratuit pe Amazon iar toate eBook-urile dvs. vor fi descarcate in CLOUD si optional local pe dispozitivul dvs. Accesul la materialele gratuite este foarte simplu, filtrati dupa pret eBook-urile din categoriile de mai jos.

Mentionam totodata ca periodic cartile de renume sunt incluse in campanii de marketing si oferite de catre autori gratuit, acest lucru avand loc in special in weeekend-uri, scopul fiind obtinerea cat mai multor review-uri care sa atraga in final noi cumparatori.

Pentru a nu intampina dificultati in identificarea categoriilor de interes din domeniul afacerilor, am realizat pentru dumnevoastra un index organizat la care altfel ati ajunge destul de dificil din cautarile standard. Speram sa il apreciati si sa ii dati Share pentru ca si alti antreprenor interesati sa il poata utiliza. Iata mai jos sectiunile de interes din sectiunea „Business & Money”:

Business Life: http://amzn.to/2fkmJ7Y
Accounting: http://amzn.to/2fLCeXr
Economics: http://amzn.to/2xzOt2A
Education & Reference: http://amzn.to/2hsaxmv
Entrepreneurship & Small Business: http://amzn.to/2wfLpWl
Finance: http://amzn.to/2fLA7CS
International: http://amzn.to/2wfLsBv
Investing: http://amzn.to/2fmi8lY
Management & Leadership: http://amzn.to/2fugxxX
Marketing & Sales: http://amzn.to/2ynyl1D
Organizational Behavior: http://amzn.to/2xE0DI5
Personal Finance: http://amzn.to/2jWYmCy
Skills: http://amzn.to/2wNAGqq
Personal Finance: http://amzn.to/2jWYmCy
Technology: http://amzn.to/2jVJfct
Women & Business: http://amzn.to/2y22B5T

Dvs. ce alte resurse utile ati identificat, pe care doriti sa le impartasiti comunitatii antreprenorilor din Romania?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.