Lista obiective Anul Nou vs MindMap

0
870
Mind Map 2017

Foarte multi dintre noi privesc intrarea in noul an ca o sansa a unui „nou inceput”. Iar acest lucru este de laudat, din cand in cand avem nevoie sa o luam de la zero, sa ne stabilim noi directii si sa simtim ca putem sa ne indreptam, de ce nu, spre o viata noua cu un avant dat de acel inceput de an nou.

Primul pas pe care il facem si este raspindit la nivel global consta in „Lista de obiective” pentru inceput de an, in care trecem tot ce ne propunem sa realizam. Insa realitatea a dovedit ca aceasta lista de multe ori ramane in esenta drept baza pentru construirea unei noi liste in anul urmator in care taiem doar anul 2016 cu 2017 in cazul de fata si doua, maxim trei linii din obiectivele propuse.

Lista obiective 2017

Arata familiar? Ei bine, pentru 2017, noi va propunem o abordare noua. Este adevarat, obiectivele sunt foarte importante si trebuie sa ni le setam, insa poate daca schimbam modul in care o facem, vom obtine o eficienta mai sporita.

Pentru ca in viata noastra sunt multe zone in care trebuie sa investim, Antreprenor in Romania va propune sa va creati un MindMap (o harta in mintea dvs.) care sa cuprinda zonele de interes si actiunile pe care doriti sa le intreprindeti in 2017. Va prezentam mai jos un exemplu de la care puteti elabora ulterior MindMap-ul personal si va asiguram ca veti obtine rezultate mult mai bune si masurabile.

Modul de concepere a hartii pleaca de la principalele zone de interes din viata dvs., de care legati actiunile pe care doriti sa le intreprindeti sau obiectivele ca sa ramanem in spiritul „Listei de obiective”. In felul acesta, veti avea continuu un element vizual de referinta pentru intreg anul iar la final de 2017, suntem convinsi ca veti taia mai multe din obiectivele propuse decat inainte.

Mind Map 2017

Va dorim un an cu impliniri depline si un calduros La multi ani!

CITEȘTE ȘI:  Viziunea Uniunii Europene privind rolul IMM-urilor în dezvoltarea economică

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

Fondator si Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert in dezvoltarea afacerilor in plan national, international si managementul inovatiei, implicat proactiv in identificarea celor mai bune solutii, practici si unelte pentru dezvoltarea sustenabila si eficienta a companiilor, fie ca vorbim despre cele mai bune abordari de management, strategii de dezvoltare sau de instrumente si strategii de comunicare, marketing si vanzari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here