Programe de finantare – by www.antreprenorinromania.ro

0
9008
Programe de finantare antreprenori

Stimati antreprenori si oameni cu initiativa,

Va aducem la cunostinta faptul ca am creat pentru dvs. un grup de discutii in reteaua de socializare Facebook la care puteti adera pentru a initia un dialog cu echipa noastra si pentru a primi notificari legat de toate articolele ce urmeaza sa fie publicate in perioada urmatoare in cadrul portalului si distribuite in retelele de socializare cu privire la: programe de finantare, programul startup nation, fonduri europene, fonduri structurale, fonduri nerambursabile si surse de finantare internationale.

Din experienta echipei noastre, exista un numar impresionant de oameni care doresc sa-si intemeieze o afacere sau sa-si dezvolte afacerea existenta prin accesarea programelor de finantare disponibile si prin cele ce urmeaza sa fie lansate in urmatoarele luni.

Consultantii nostri va vor propune o actiune de pre-analiza a ideii dvs. de afacere, astfel incat sa determinam inca de la inceput daca proiectul poate obtine un punctaj suficient de mare pentru a obtine finantarea sau nu. In situatia favorabila, putem continua demersurile pentru scrierea proiectului, depunerea acestuia, implementarea si monitorizarea sa, oferind servicii complete antreprenorilor pe tot parcursul vietii proiectului.

De ce am ales aceasta abordare? Dupa cum probabil ati realizat deja interactionand cu portalul nostru si echipa din spatele acestuia, obiectivul nostru principal este sa oferim sprijin antreprenorilor care pot aduce valoare pentru Romania.

In plus, ne place sa fim victoriosi. Din acest motiv, vom alege doar proiectele unde stim ca exista sanse de castig, abordare cu care suntem siguri ca si dvs. va simtiti confortabil.

De asemenea, ca modalitatea de comunicare, ne puteti lasa in partea de jos a paginii in sectiunea de comentarii mesajul dvs. si ne puteti scrie la finantare [at] antreprenorinromania.ro pentru a solicita intrarea in contact cu unul din membrii echipei noastre.

Click pe imaginea de mai jos pentru accesarea grupului de discutii si inregistrarea in cadrul acestuia:

Programe de finantare antreprenori

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.