Ghid de bune practici in implementare Start-UP Nation 2017 – util si pentru implementare Start-UP Nation 2018

0
4094
Ghid Startup nation 2017

Impreuna cu specialisti in consultanta pe programul de finantare Start-UP Nation, punem la dispozitia antreprenorilor care se afla in proces de implementare a proiectelor Start-UP Nation 2017 un ghid de bune practici in implementare care sa vina in sprijinul vostru in perioada urmatoare.

Ghidul ofera de asemenea o perspectiva asupra procesului de implementare si antreprenorilor care doresc sa aplice pentru finantare prin intermediul programului Start-UP Nation 2018, intrucat are la baza maniera de implementare a proiectelor de finantare din fonduri guvernamentale din ultimii ani. Prin urmare, folositi aceasta oportunitate pentru a va dezvolta o viziune in ceea ce priveste actiunile pe care va trebui sa le intreprindeti ca viitor antreprenor odata ce ati obtinut finantarea.

Ghidul este util atat antreprenorilor care au decis sau decid sa implementeze singuri proiectul, cat si celor care au apelat sau doresc sa apeleze in viitor la un consultant specializat pe proiecte de finantare Start-UP Nation pentru anul 2018.

Daca esti un viitor antreprenor, interesat sa aplice pe programul de finantare Start-UP Nation 2018, iti punem la dispozitie formularul de mai jos prin intermediul caruia vei intra in contact direct cu experti in consultanta care-ti pot transforma ideea de afacere in realitate prin scrierea unui proiect de succes, acceptat la finantare in 2018.

[mailmunch-form id=”612421″]

[mailmunch-form id=”624197″]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.