Facturează gratuit în cloud pe Contazen

0
391
CONTAZEN FACTURARE comunicat presa

Contazen este un program de facturare simplu. Ai la dispoziție toate instrumentele necesare să emiți facturi fără bătăi de cap. Programul poate fi accesat de pe orice device conectat la Internet și nu necesită instalarea unui program software.

Susținem dezvoltarea de noi afaceri care să contribuie la creșterea economică. Și cum la început de drum știm ce impact au cheltuielile asupra reușitei afacerii, vrem să beneficiezi de acces gratuit la platforma de facturare.

Printre funcționalități, amintim: emitere de facturi, chitanțe și avize de însoțire a mărfii, facturi recurente (utile pentru abonamente), administrare de cheltuieli și rapoarte.

Lista de funcționalități se va completa în cursul acestui an cu registru de casă, gestiune stocuri, API și aplicații native iOS și Android.

Ai un Startup sau afacerea ta are sub un an de existență? Atunci îți oferim abonamentul nelimitat, timp de un an. Pentru activarea abonamentului scrie-ne pe contact@contazen.ro de pe adresa de email asociată contului tău Contazen.

Mai multe detalii aici https://www.contazen.ro/startup/

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

Fondator si Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert in dezvoltarea afacerilor in plan national, international si managementul inovatiei, implicat proactiv in identificarea celor mai bune solutii, practici si unelte pentru dezvoltarea sustenabila si eficienta a companiilor, fie ca vorbim despre cele mai bune abordari de management, strategii de dezvoltare sau de instrumente si strategii de comunicare, marketing si vanzari.

CITEȘTE ȘI:  Start-Up Nation 2018: Propunerile de "îmbunătățire, transparentizare și deblocare" a grilei de evaluare a programului de finanțare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here