Ghid complet de infiintare firma in 2017

0
7177

Ghidul complet de infiintare al unei firme in 2017 este realizat de catre un membru al comunitatii de antreprenori pe numele sau Alexandru Gabriel Tudor, care a avut amabilitatea de a impartasi experienta sa de a deschide propria firma in pasi simplii, pe care orice viitor antreprenor sa ii poata aplica cat mai facil.

Alexandru reprezinta de asemenea Asociatia „Recladim Romania”, o initiativa pe care o salutam si de care vom tine aproape, care isi propune sa promoveze orasele si principalele zone turistice ale Romaniei, promovarea actiunilor filatropice si celor in folosul fiecarei comunitati, precum si organizarea de evenimente, actiuni, spectacole, conferinte, manifestari in vederea cresterii numarului de cetateni care se implica activ in dezvoltarea si cresterea tarii pe diferite planuri.

Prezentarea pe scurt a Asociatiei „Recladim Romania”
Povestea Asociatiei „Recladim Romania”

„Sharing is caring” – asadar distribuiti in randul cunostintelor dvs. care doresc sa-si deschida o firma sau pur si simplu sa inteleaga procesul in sine.

In situatia in care esti din Bucuresti si nu ai timp sa te ocupi de procesul necesar deschiderii companiei, am reusit sa atragem in echipa noastra o specialista in infiintari firme al carei onorariu este de 450 lei / firma infiintata (la care se adauga costurile standard de deschidere si capitalul social).

[mailmunch-form id=”507840″]

Newsletter portal afaceriConsideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here