Pachet de promovare online si branding pentru aplicantii Start-up NATION

0
4657
Pachet promovare online si branding Start-UP Nation Romania

Bill Gates Antreprenor in Romania“In viitor, afacerile vor fi de doua feluri: online si deloc”

Iti doresti sa aplici pe programul Start-up Nation sau ai un start-up la inceput de drum, AntreprenorinRomania.ro a conceput un pachet de promovare online si branding accesibil oricarui antreprenor la inceput de drum pentru a veni in sprijinul afacerii tale si a te ajuta sa maximizezi sansele de success si o crestere inteligenta a business-ului tau.

Pachet promovare Start-up Nation

Intr-o era a internetului folosit din ce in ce mai mult ca si “piata de desfacere” este primordial pentru orice business sa aiba o prezenta in mediul online pentru a permite clientilor existenti, potentialilor clienti, parteneri sau viitori parteneri sa obtina informatii despre produsele si/sau serviciile oferite.

In paralel, modul in care esti prezent in online a devenit din ce in ce mai competitiv, provocator, iar marketingul, brandingul si elementele de identitate vizuala ajung sa faca diferenta in foarte multe dintre cazuri.

In fond website-ul propriei companii este o carte de vizita pentru propria afacere, dincolo de informatiile pe care trebuie sa le expui intr-un mod cat mai clar, folosind cele mai potrivite cuvinte pentru a-ti atrage grupul tinta de client, designul paginii tale web este deosebit de important.

Modul in care prezinti, imbraci si dispui vizual informatiile pentru vizitatorii site-ului tau poate de multe ori sa iti garanteze o viitoare tranzactie, sau din contra sa devina un impediment in a genera noi vanzari.

Reteta promovarii in mediul online in prezent nu mai este data doar de a avea un site si a avea definite cateva elemente de branding.

Odata create elementele de identitate vizuala ale business-ului tau, informatia/continutul site-ului intr-un mod atractiv si un site de promovare usor de utilizat, cu o grafica inedita, care sa capteze atentia si sa genereze o reactie pozitiva din partea internautilor, este foarte important ca site-ul tau sa poata fi vizualizat, ca oamenii sa aleaga sa dea click pe linkul tau din imensitatea de site-uri existente.

Cum faci acest lucru?

Avand grija la cateva lucruri esentiale: serviciile de optimizare SEO, monitorizarea traficului si a audientei si prezenta in social media. Pe langa acestea, in functie de business mai exista si alte solutii de promovare, precum: marketingul platit pe click (PPC), asocierea/afilierea cu linkuri partenere, promovarea in anumite site-uri de profil sau site-uri de stiri, cumpararea de reclama in site-urile de anunturi, colaborari cu blogeri, prezenta in cataloagele de antreprenori ale diferitelor asociatii dedicate, distribuirea de comunicate de presa si articole in mediul online.

Pentru start-up-uri bugetul dedicat promovarii este de multe ori extrem de limitat si tratat ca fiind mai putin prioritar, desi constituie unul dintre elementele de baza pentru a genera vanzari.

servicii promovare aplicanti start-up nation

Cunoscand toate aceste lucruri, Antreprenor in Romania a creat un pachet dedicat celor care vor sa aplice pe programul Start-up Nation prin care orice companie la inceput de drum poate maximiza efectele produse de bugetul de promovare disponibil.

Astfel, ne-am gandit sa oferim un pachet de promovare in mediul online axat pe conditiile de eligibilitate din programul de finantare Start-up Nation, dar care sa poata sa raspunda nevoilor specifice unui start-up.

Poti beneficia astfel de sprijinul nostru pentru a-ti crea si implementa un plan eficient de promovare la un pret cu adevarat special.

Serviciile de acest gen, oferite agentii de presa si publicitate, care isi bazeaza oferta pe cunostinte reale din mediul online, pe interactiuni directe si numeroase cu oameni de business sunt in general foarte costisitoare, intrucat acestea au capacitatea de a fundamenta planul de promovare si branding pe strategii de marketing si publicitate studiate, testate si implementate chiar de ei.

Ne-am gandit sa oferim unui numar limitat de Start-upuri posibilitatea de a lucra cu profesionisti la preturi foarte mici.

Componenta PACHETULUI:

Pachet promovare Start-up Nation

Va recomandam sa va inscrieti in lista celor interesati de acest serviciu cat mai repede intrucat vom alege un numar limitat de Start-up-uri care sa beneficieze de acest pachet.

start-up nationDaca ati identificat deja un partener pentru serviciile de mai sus, va aducem la cunostinta ca puteti deveni membru Antreprenor inRomania decontand banii prin programul Start-up Nation achizitionand oricare dintre pachetele de promovare online ale AntreprenorinRomania. Detalii despre pachetele noastre puteti afla completând formularul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.