Programul de Microindustrializare 2020 pentru productia de materiale sanitare

0
900

PROGRAMUL DE MICROINDUSTRIALIZARE 2020: Fonduri guvernamentale de pana la 200.000 lei pentru productia de materiale sanitare

Conform ultimelor declaratii a Ministrului Economiei, Virgil Popescu, in urma crizei generate de pandemia de coronavirus, pierderile din economie vor fi foarte mari. In cadrul declaratiei, acesta a mentionat, faptul ca companiile vor putea primi finantare nerambursabila de pana la 200.000 de lei prin PROGRAMUL DE MICROINDUSTRIALIZARE 2020 reorientat si remodificat catre productia de MATERIALE SANITARE.

Lansare : saptamana urmatoare

Mai jos regasiti declaratia Ministrului Economiei, Virgil Popescu:

”Vom lansa probabil un program saptamana viitoare. Am remodificat Programul de microindustrializare cu granturi de pana la 200.000 de lei si incercam sa-l ducem in mod special catre productia de materiale sanitare. Asa cum am spus, aceasta criza ne-a invatat ca dependenta de importuri din China si din alte tari, nu din UE, unde suntem membri, ne-a facut foarte fragili in fata unei crize de o asemenea amploare. Vom dori sa producem materialele esentiale in tara si vom incepe prin masuri mai mici intai, cum vorbeam de acest grant de 200.000 de lei pe care vrem sa-l dam pentru companii sa isi adapteze special liniile de fabricatie pentru materialele sanitare pentru inceput. Vorbim de altceva, nu de liniile de credit de care se vorbea. Nu avem multi bani pe aceasta linie, dar vrem sa incepem sa vedem ce companii si cate vor putea sa acceseze acesti bani”.

Pentru mai multe detalii privind Programul de Microindustrializare 2020 sau pentru a lucra cu un consultant in vederea accesarii finantarii, completati formularul de mai jos:

CLICK AICI PENTRU FORMULAR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.