Un nou program de finantare pentru antreprenori: Romania profesionala – Intreprinderi competitive, 26 milioane euro buget (contributie UE si contributie nationala)

0
4094
POCU: Ghidurile Solicitantului „România profesională – Întreprinderi competitive”

Noul program de finantare este lansat in contextul Axei Prioritare AP 3/PI 8.v/OS 3.8 din cadrul Programului Operational Capital Uman 2014-2020 (POCU), cu un buget total alocat de 26.095.026,53 euro, format din contributia UE si contributia de la stat.

Apelul de proiecte pentru acest program este gestionat de catre Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman din cadrul Ministerului Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si Fondurilor Europene.

Finantarea este dedicata regiunilor mai putin dezvoltate (Centru, Sud-Est, Sud Muntenia, Nord-Est, Nord-Vest, Vest, Sud-Vest Oltenia), regiunea Bucuresti-Ilfov fiind exceptata de la finantare pentru prioritatea de investitii 8.v.

Depunerile se vor realiza prin intermediul Sistemului Informatic MySMIS 2014 care isi va deschide usile deponentilor in data de 12 Octombrie 2017, ora 10:00 si se va inchide in data de 12 Decembrie 2017, ora 16:00.

Obiectivul specific punctului 3.8 din axa de investitii mentionata si rezultatul asteptat consta in:

  • cresterea numarului de angajati care beneficiaza de instrumente, metode, practici etc standard de management al resurselor umane si de conditii de lucru imbunatatite in vederea adaptarii activitatii la dinamica sectoarelor economice cu potential competitive identificate conform SNC / domeniilor de specializare inteligenta conform SNCDI.

Info:

  • SNC: Strategia Nationala pentru Competivitate 2015-2020, aprobata prin HG nr.775/2015
  • SNCDI: Strategia Nationala de Cercetare, Dezvoltare si Inovare 2014-2020, aprobata prin HG nr.929/2014, cu modificarile si completarile ulterioare

Conditiile specifice apelului de proiecte de tip competitiv “Romania profesionala – Intreprinderi competitive” au fost publicate in cadrul Ghidului Solicitantului – DESCARCA GHIDUL.

[mailmunch-form id=”554559″]

Newsletter portal afaceri

Consideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.