Pachetul Start-UP Nation de promovare si branding cu decontarea eligibila a cheltuielilor prin programul START-UP NATION ROMANIA

0
4168
Pachet promovare online si branding Start-UP Nation Romania

Daca ai un Start-UP nou deschis prin programul de finantare Start-UP Nation Romania si ai semnat contractul de finantare sau pur si simplu esti un Start-UP aflat la inceput de drum, haide sa-ti spui povestea alaturi de noi in cadrul portalului de afaceri care te reprezinta pe tine ca Antreprenor in Romania.

Suntem alaturi de tine in acest nou inceput de drum pe care tocmai ai pornit si vrem sa ne asiguram ca iti vei vedea ideea de afacere transformata in realitate si ca vei inregistra succes.

Stim ca te vei infrunta cu o serie de greutati in procesul de demarare a afacerii, insa nu esti singur si te asiguram de toata deschiderea noastra pentru a-ti oferi sprijin. Te sustinem prin articolele tematice, ghidurile practice pe care le poti aplica imediat pentru a obtine super rezultate si iti facilitam accesul la evenimente de networking.

Am conceput chiar si un Pachet de promovare online si branding decontabil prin programul de finantare START-UP NATION ROMANIA, accesibil oricarui antreprenor aflat la inceput de drum pentru a veni in sprijinul afacerii si a maximiza sansele de succes si a asigura o crestere inteligenta a afacerii.

Pachet promovare Start-up Nation

Intr-o era a internetului folosit din ce in ce mai mult ca si “piata de desfacere” este primordial pentru orice business sa aiba o prezenta in mediul online pentru a permite clientilor existenti, potentialilor clienti, parteneri sau viitori parteneri sa obtina informatii despre produsele si/sau serviciile oferite.

Modul in care esti prezent in online a devenit din ce in ce mai competitiv, provocator, iar marketingul, brandingul si elementele de identitate vizuala ajung sa faca diferenta in foarte multe dintre cazuri.

Reteta promovarii in mediul online in prezent nu mai este data doar de a avea un site si a avea definite cateva elemente de branding.

Odata create elementele de identitate vizuala ale business-ului tau, informatia/continutul site-ului intr-un mod atractiv si un site de promovare usor de utilizat, cu o grafica inedita, care sa capteze atentia si sa genereze o reactie pozitiva din partea internautilor, este foarte important ca site-ul tau sa poata fi vizualizat, ca oamenii sa aleaga sa dea click pe linkul tau din imensitatea de site-uri existente.

Cum faci acest lucru?

Avand grija la cateva lucruri esentiale: serviciile de optimizare SEO, monitorizarea traficului si a audientei si prezenta in social media.

Pe langa acestea, in functie de business mai exista si alte solutii de promovare, precum: marketingul platit pe click (PPC), asocierea/afilierea cu linkuri partenere, promovarea in anumite site-uri de profil sau site-uri de stiri, cumpararea de reclama in site-urile de anunturi, colaborari cu blogeri, prezenta in cataloagele de antreprenori ale diferitelor asociatii dedicate, distribuirea de comunicate de presa si articole in mediul online.

Pentru start-up-uri bugetul dedicat promovarii este de multe ori extrem de limitat si tratat ca fiind mai putin prioritar, desi constituie unul dintre elementele de baza pentru a genera vanzari.

servicii promovare aplicanti start-up nation

Cunoscand toate aceste lucruri, Antreprenor in Romania a creat un pachet dedicat celor care vor sa aplice pe programul Start-up Nation prin care orice companie la inceput de drum poate maximiza efectele produse de bugetul de promovare disponibil.

Oferim un pachet de promovare in mediul online axat pe conditiile de eligibilitate din programul de finantare Start-up Nation, dar care sa poata sa raspunda nevoilor specifice unui start-up.

Poti beneficia de sprijinul nostru pentru a-ti crea si implementa un plan eficient de promovare la un pret cu adevarat special.

Serviciile de acest gen sunt oferite de regula de catre agentiile de presa si publicitate, care isi bazeaza oferta pe cunostinte reale din mediul online, pe interactiuni directe si numeroase cu oameni de business sunt in general foarte costisitoare, intrucat acestea au capacitatea de a fundamenta planul de promovare si branding pe strategii de marketing si publicitate studiate, testate si implementate chiar de ei.

Punem la dispozitie un numar limitat de pachete de promovare si branding pentru Start-upuri care vor avea posibilitatea de a lucra cu profesionisti la preturi foarte mici.

Reluam componenta PACHETULUI:

Pachet promovare Start-up Nation

Va recomandam sa va inscrieti in lista celor interesati de acest serviciu cat mai repede intrucat vom alege un numar limitat de Start-up-uri care sa beneficieze de acest pachet.

start-up nationDaca ati identificat deja un partener pentru serviciile de mai sus, va aducem la cunostinta ca puteti deveni membru Antreprenor inRomania decontand banii prin programul Start-up Nation achizitionand oricare dintre pachetele de promovare online ale AntreprenorinRomania. Detalii despre pachetele noastre puteti afla completând formularul de mai jos:

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.