Vara aceasta, certifica-te gratuit in marketing digital cu Google

0
6211
Certificat gratuit marketing digital google

Daca vrei sa pui in aplicare idei de afaceri folosind tehnici de marketing digital profesionale sau cauti clienti carora sa oferi aceste servicii, iti facem cunoscuta initiativa Google de a oferi curs cu certificare gratuita prin intermediul platformei acestora care contine 89 de Lectii, impartite in 7 categorii principale prezentate mai jos pe scurt.

Nu uita, certificarea membrilor echipei tale este importanta pentru a oferi garantie clientilor tai dincolo de portofoliul pe care si alti competitori de ai tai il detin! Aaa..si nu uitati de voucherul de 200 lei pus la bataie de Google AdWords, oferiti la primii 50 de lei cheltuiti – Link aici: VOUCHER GOOGLE.

#1 Extindeți compania online
Aflați care sunt cele mai avantajoase oportunități digitale pentru compania dvs. și descoperiți cum puteți să vă creați prezența online

#2 Ajutați-i pe utilizatori să găsească mai ușor o companie pe web
Aflați cum să vă îmbunătățiți poziționarea în motoarele de căutare și cum să creșteți gradul de cunoaștere a mărcii și vânzările prin publicitatea online

CITEȘTE ȘI:  Antreprenoriatul si pornirea unei mici afaceri

#3 Adresați-vă mai multor persoane pe plan local, în rețelele sociale sau pe dispozitive mobile
Aflați cum să vă dezvoltați prezența și să creșteți interacțiunea cu clienții pe plan local, pe dispozitivele mobile și în rețelele sociale.

#4 Adresați-vă mai multor clienți prin publicitate
Promovați-vă compania cu ajutorul marketingului prin e-mailuri, prin videoclipuri și publicitate grafică

#5 Urmăriți și cuantificați traficul web
Folosiți analiza web pentru a îmbunătăți și a optimiza marketingul online

#6 Vindeți produse sau servicii online
Folosiți comerțul electronic pentru a vă adresa mai multor clienți și a crește vânzările

#7 Extindeți compania la nivel global
Evaluați și planificați cum să vă lansați compania pe noi piețe din întreaga lume

Poți urmări foarte ușor din pagina progresul tău de certificare. Trebuie să finaliezi subiectele pentru a debloca toate cele 23 de insigne pentru a susține examenul final și a obține un certificat de la Google.

Echipa noastră s-a înscris deja la curs pentru obținerea certificării pentru a ne îmbunătăți cunoștințele în marketing digital și pentru a dezvolta portalul de afaceri Antreprenor în România. Tu ești pregătit?

CITEȘTE ȘI:  60 Surse de informare pentru antreprenorii din România

Link pentru inscriere curs:
https://learndigital.withgoogle.com/atelieruldigital/certification

Newsletter portal afaceri

Consideri informatia utila? Te rugam sa dai Like si Share pentru ca si alti antreprenori sa afle despre portalul nostru si te invitam sa te inscrii la newsletter pentru primirea ultimelor noutati din mediul afacerilor.

Membership portal

Sorin Dumitru Antreprenor in Romania

Fondator și Director General al www.AntreprenorInRomania.ro, expert în dezvoltarea afacerilor în plan național, internațional și managementul inovației, implicat proactiv în identificarea celor mai bune soluții, practici și unelte pentru dezvoltarea sustenabilă și eficiență a companiilor, fie că vorbim despre cele mai bune abordări de management și strategii de dezvoltare sau de instrumente și strategii de comunicare, marketing și vânzări.


PARTENERI OFICIALI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here